nemanjawolfbg
Početnik
- Poruka
- 5
A meni radi odlicno Telenor preko mobilnog (N95) i USB kabla. Uplacujem one tarifne pakete, koji su skupi, ali kad je hitno, mora se. A brzina oko 400 kbs.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja iamm telenor internet
i nikad nisam imala problema..
Stavrno ne znma sta je sa vasim..
meni je sve normalno em mi je bas brz![]()
.... pa se sad ovde hvalis dok se mi patimo sa Teleniormja zivim blizu jednog parka koji ima bezicni i sta da vam kazem hvatam dz signal.....
Radi odlicno, na ovih 5 Gb dobili smo i bonus 5Gb. Ako nemate uslova za kablovski, adsl ili bezicni net.. telenor je pravi izbor. Ove sto reklamiraju DIAL-UP treba streljati.. steta sto se ne vrati komunizambilo bi po nalogu.. nabiju desetine hiljada racun kao da ce im neko to platiti..
![]()
Meni ne,evo upravo piči ko besan...IhaaaTelenor internet radi duplo sporije od dial up-a.
Meni ne,evo upravo piči ko besan...Ihaaa![]()
Ne bih se složio,opet sve zavisi od pokrivenosti...Meni je drug koji radi u Telekomu rekao uzmi TelenoraJa sam danas zvanicno potvrdio da sam se syebo... Proso 3g mts, a telenor jos na gprs-u... Sad treba cekati istek ugovora i uzimati mts, oni bar nesto rade a ovi drkaju batinu...
A sto se tice telenor interneta, moj komsija je to sranje kupio i dobio je paket od par giga i plus srecnik nije uspeo da ga instalira na racunaru jer mu se modem nije podnosio sa maticnom plocom.