Telenor internet

Kao prvo,USB modem se ne trpi sa nekim maticnim plocama a ovi u korisnickom servisu nemaju pojma o cemu je rec,naravno. Meni na mom kompu uopste nije hteo da radi a kad sam doneo drugi komp radi mi duplo sporije od dial up-a. Probni period im je 2 dana a za ta 2 dana ne mozes ni da utvrdis zasto ne radi jer ovi u korisnickom servisu ne znaju. A nakon tog probnog perioda ako hoces da im vratis opremu moras da platis 6000 din koliko vredi ona glupost od modema. Ja im na dalje necu placati jer je usluga katastrofa blago receno, bolje da se ne blamiraju ako hoce da naplate 1500 din mesecno za ovu brzinu.z:((
brzinakonekcije.jpg

To je istina da se ne trpi. ja sam taj problem resio menjanjem usb porta za modem kad ovaj popizdi i radi nekako. Kada sam ja uzeo ovaj krsh od neta prvo sto me docekalo kada sam ubacio modem je zakucavanje racunara (toliko o lakoj instalaciji), pa sam ga posle 20 rucnih restarta nekako instalirao da bi skontao da bas u tom cosku sobe nemam signala pfffffff. Ne budem lenj dohvatim odvijac i izvucem usb sa strane ono signal 99%, samo 20 cm, to mi ne ide u glavu nikako. I sad kao radi, sa setanjem sa jednog usb porta na drugi, a kako radi pogledajte ispod. Sramota me kakav net koristim a bolje jos nema :( ali njih nije sramota da prime moju uplatu i da zadovoljno trljaju ruke... Nek trljaju imaju jos samo 4 meseca od mene...

Ipak cu kasnije okaciti ss sa speedtesta kad se smiluje da ga otvori :@

ocena -1

Poslednja izmena:
Ja iamm telenor internet :)
i nikad nisam imala problema..
Stavrno ne znma sta je sa vasim..
meni je sve normalno em mi je bas brz :)

Sve zavisi kome je sta brzo....
Tamo gde radi 3G, internet i radi,da kazem prihvatljivo. Slabo,ali moze da prodje.
A gde nema 3G dobijas brzine koje je covek okacio.

Gospoda iz Telenora su brze bolje,posto se proculo kakvo je sranje njihov internet,sklopile ugovor sa pojedinim firmama za prodaju racunarske opreme i sada u istima prilikom kupovine racunara dobijas telenorov pripejd modem za 1 dinar,umesto 3000 kolika mu je cena.

Kod mene je nasiroko reklamirani Telenor internet u pocetku savrseno radio da bi posle mesec dana veza pocela da se prekida skoro svak put kad bih pokusao da otvorim novu stranicu.Mada ,bilo je i trenutaka kad je veza trajala cak 5 minuta. Medjutim mozda je i problem u mom racunaru posto na sestrinom lap-topu radi savrseno a i veza se ne prekida.

Moja preporuka: Zaobici Telenor internet i kupiti ADSL. Cena je ista a razlika ogromna u korist ADSL-a.

ja koristim 5gb i super je,samo treba da imas dobar signal kao na telefonu
a ako hocete da bude brzi idete u alatke-mreza-podesiti na WCDMA
brz je skoro kao adsl po pitanju otvaranja stranica i mozes bez problema da skidas pesme ali nesto vece treba da skida dosta dugo
ali meni radi super

Poslednja izmena:
Radi odlicno, na ovih 5 Gb dobili smo i bonus 5Gb. Ako nemate uslova za kablovski, adsl ili bezicni net.. telenor je pravi izbor. Ove sto reklamiraju DIAL-UP treba streljati.. steta sto se ne vrati komunizam ;) bilo bi po nalogu.. nabiju desetine hiljada racun kao da ce im neko to platiti.. :)

Radi odlicno, na ovih 5 Gb dobili smo i bonus 5Gb. Ako nemate uslova za kablovski, adsl ili bezicni net.. telenor je pravi izbor. Ove sto reklamiraju DIAL-UP treba streljati.. steta sto se ne vrati komunizam ;) bilo bi po nalogu.. nabiju desetine hiljada racun kao da ce im neko to platiti.. :)

Telenor internet radi duplo sporije od dial up-a.

Meni ne,evo upravo piči ko besan...Ihaaaz:)

Okacio sam sliku gore kako meni pici kod kuce. Radi i meni super kad odem u neki pokriveni deo. Cudi me da se gospoda iz telenora nisu dosetila da kazu da recimo nema bas 3g najbolji tamo gde ste vi ali ima tu na par stotina metara od vas pa lepo laptop u ruke i put pod noge i resen problem.z:((

Trenutno bih se slozio da je prednost na Telenorovoj strani...

Cinjenica je da mts ima bolju ponudu... Ima paket od 15 GB koji moze da se uzme za oko 1000 din (bez poreza) u studentskom paketu... Kod Telenora paket od 5 GB se placa 1500 dinara (sa porezima)... Tako da mts ima znatno bolju ponudu...

S druge strane, problem je u pokrivenosti... Kada sam bio u mts-u njihovi radnici su me ubedjivali da ne uzmem taj internet... Imaju mnogo zalbi... Kazu da je pokrivenost svega 8%... Imaju zalbe cak i od korisnika iz centra grada... I par puta sam bio i razgovarao sa njima i vise puta su mi otvoreno rekli da ga ne uzmem... Jer nema probnog perioda...

Trenutno imam Telenorov internet i nisam nezadovoljan... Jasno je da to nije ADSL ili kablovski... Nema smisla ni porediti ga sa njim... Brzina je 236,8 kbps i to je to...

Telenor internet je tezak marketinski trik, pogotovu stvar vade noviteti. Iz svog iskustva cu vam reci sta se meni dogodilo. Kupio sam karticu 066 i sve je bilo savreno, 0.66 para min raz, poruke, gprs, mms i td. E sve to traje dok traje promocija, i kada sve to prodje...vi ostanete na magarcu. Sada je 3 din poruka, min razgovora je 6 din, mms i gprs 3 din. A sto se tice telenor interneta, moj komsija je to sranje kupio i dobio je paket od par giga i plus srecnik nije uspeo da ga instalira na racunaru jer mu se modem nije podnosio sa maticnom plocom. Stvaralacka imaginacija, marketing, komercijala i druge stvari na dugme, su pretvorile zivot u tesku zabludu i sumnju...

Back