Telenor internet

telenor ili mts-ov net je najbolji za lapove dok je adsl majka za desktop racunare... telenor ti ogranicava p2p saobracaj ne mozes da skines film ko svet a za mtsov nisam cuo nista po tom pitanju...

Otkad su uvedeni novi paketi telener interneta, postao je pravi krš.
Ne znam da li je to problem samo kod mene, ali se stalno prekida veza, smanjuje se domet, često ga nema nikako, teško se i spore konektuje, ili pokazije da je konektovan, ali ne može da učita strani i samo mi pokaže belu stranu... rečju, užas jedan.
Pritom, ovi u korisničkom centru se prave ludi, uveravaju me da mi deo grada u kome ssam pokriven 3g signalom.
Palo mi je na pamet da nije možda i neki virus.
Da li još neko ima sličnih problema?

Ja imam slicnih problema ali sa mts internetom, i sto tako se prave ludi! Svaki put kad se zalim oni kao ukljuce modem i kazu da je sve u redu. Sto je jos gore ja sam na pretplati za 5Gb,tj. 1200din i svaki treci mesec mi stigne da platim po 3500din, kazu prekoracila sam. A znas sta je 5Gb, za nekog ko ne skida muziku i filmove, mnogoooo... Net mi sluzi za pretrazivanje i informisanje! Do marta sam pod ugovorom ne mogu da docekam da ga se resim....

Ja ga koristim skoro godinu dana i bio sam prilično zadovoljan. Bio je brz i zadovoljavao je moje potrebe. Ali u polsednja dva meseca je postao prava katastrofa. ako se ovako nastavi, sačekaću istek ugovor i raskinuću ga.
Da me je pre 3 meseca neko pitao za telenor internet, zaista bih ga toplo preporučio. Ali sada... Kao što sam napisao u uvodnom postu - užas.

evo i sad, ***** je prekidalo za svaku novu stranu koju sam hteo da otvorim. Otići ću kod njih i tražiti da ne platim račun, koliko sam popozdeo. A vi koji mislite da ga eventualno uzmete, nemojte ni u ludilu govnarima davati pare.
A još se ubiše od reklame ne tv.

Bitno od svega navedenog da su Vam gospoda ipak uzela novce i poturila ugovore. Sada se djabe bunite. Nije zlato sve sto sija. Nije narod bez veze izmislio

Ne bunimo se džaba. Samo sam rekao da je postao krš, a da je ranije bio sasvim solidan. Kao što bih ga ranije preporučio, tako i sada skrežem pažnju onima koji razmišljaju da ga uzmu da to ne rade ni u ludilu dok se ne poboljša.

Ne bunimo se džaba. Samo sam rekao da je postao krš, a da je ranije bio sasvim solidan. Kao što bih ga ranije preporučio, tako i sada skrežem pažnju onima koji razmišljaju da ga uzmu da to ne rade ni u ludilu dok se ne poboljša.

Ne radi dobro ako mreza nije 3g,a i nemojte uzimati taj internet sve dok ne uvedu neogranicen protok.U crnoj gori m-tel nema ogranicen protok i kosta 17e mesecno.Bice i kod nas uskoro.

Ja bas razmisljao da uzmem. Evo sada pisem koristeci telenor 3g. Imam dodatak 1gb, povezao sam mobilni sa kompom i stvarno lepo radi, na becity meracu siba oko 25-30 kb/s (250kbit/s), ali verovatno i delom jer mobilni ima ogranicenje da ne moze brze od 450kbit/s.
Ne znam kako bi islo sa onim njihovim modemom.
Trenutno ga koristim u Beogradu, a pre jedno mesec dana u selu gde ima 3g i opet je lepo isao kada sam uspeo da uhvatim signal.
Brat ima mts internet i ovde siba 1mbit/s, a u selu na edge (nema 3g signal za mts) ide oko 200kbit/s.

Vrlo je moguce da je do grada ili dela grada. Ja recimo u selu ne mogu da uhvatim ni gprs ako nemam 7 punih crtica signala, cudno, al tako je.

SRANJEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJGORE SRANJE ****** BRE odvratan internet, najgori dial up je nitro za ovo, odvratan download, odvratan upload, ping nenormalan, sa dial up-om bar znas da je spor i cemkas malo ali ovo kao moze do 3.6 moze ali kad uhvate mladica onda ce ici 3.6 a ovako nikako, jos i njihov korisnicki servis sto me iznervirao, znaci telenor nikad vise nista sa njima nikakve stvari sto nude, samo MTS najjaci je sta god samo mts, ne znam za njihv net ali sve ostalo je mnogo bolje od telenora, daju 5gb ili 10gb nisam ni siguran ali ja to necu ni popuniti za godinu dana ako ovako radi net, znaci google dok otvor ma daj precu ja da napravim kodove u notbooku i da napravim google stranicu nego sto ce on da je otvori.

Ajde ako je neko uzeo ovaj net i ako ne odgovara, da se dogovorimo da mi prosledi na neko vreme uz nadoknadu jer mi se za sada cini da bi mi odgovaralo i sa ovim 250kbit/s.
Ali prvo sam pricao sa sestrom da mi uz nadoknadu prosledi mts-ov paket, ali ne znam kako ce mts da radi kod mene kuci. Ako je mts ok onda uzimam od nje ako joj ne treba, a ako nece da radi onda mi vise odgovara telenor jer imam 3g signal kuci.
Aj ko hoce nek pusti poruku da imam u vidu i da se dogovorimo ako mi ne odgovara mts-ov net.

Back