ckawos
Gost
- Poruka
- 19
u probnom periodu sam uzeo paket od 1.5gb a do kraja meseca sam potrošio sve ukupno oko 5gb. račun mi je stigao oko 56000 din. sreća pa je bio probni period. a vi sad vidite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao,
Video sam da Telenor nudi uslugu koriscenja interneta preko USB modema, gde se potpisuje ugovor na godinu ili dve, pa me zanima koristi li neko internet preko njih?
U dilemi sam, tj. u trilemi: ADSL - bezicni internet - Telenor internet???
u probnom periodu sam uzeo paket od 1.5gb a do kraja meseca sam potrošio sve ukupno oko 5gb. račun mi je stigao oko 56000 din. sreća pa je bio probni period. a vi sad vidite.
Brate ja sam kupio Telenor i vece njesra nisam mogao kupiti.Uzeo sam pripeid platio 4000 dindzi i svakog dinara mi je zao.ADSL je zakon. poz.
Cao,
Video sam da Telenor nudi uslugu koriscenja interneta preko USB modema, gde se potpisuje ugovor na godinu ili dve, pa me zanima koristi li neko internet preko njih?
U dilemi sam, tj. u trilemi: ADSL - bezicni internet - Telenor internet???
neverovatno koliko neupucenih komentarise ovu temu.
1.telenor-internety je,cini mi se vise namenjen za lap-top i surfovanje-nikako za download{papreno!!!!}
2.brzina im je i do 8mbps ukoliko je podrucje pokriveno 3g signalom,ako nije ide oko 256-512kbps
3.ADSL,WIRELLES po ceni od 1400din je 100x isplativiji od tel.interneta zbog flat rate-a
mozes skinuti sta hoces,gledati sta hoces,pricati unedogled,,,,,itd![]()
Pa i za surf nije nesto-je dnevno stucem oko 300MB protoka (i to samo download) samo za surf...
Dosta mu je 5 GB ako koristi samo za surf... Sa brzinom koju sam ja imao, ne bih potrosio tih 5 GB ni za dva meseca... Ali, ako mu je to jedina mogucnost...
Pa slovenci su u EUInace da-kroz surfovanje po par foruma,gledanje klipova na youtubu,vrlo lako se nakupi tih 200~300MB dnevno...Drugar mi ima taj telenor internet i zali sto ga je uzeo,jer je potpisao ugovor na 2 godine,a posle samo 2 meseca prosao kablovski net...
Nemoj uopste da se mislis,predji na Kasperski.molim za malu pomoc:
ja sam jedan od tih nesrecnika koji sam bio primoran da uzmem TELENOR INTERNET
odn. to je bila jedina varijanta. bila je moguca i bezicna ali sta znam, od dosta ljudi sam
cuo da nisu zadovoljni, i eto... sad kad ga imam, sta da kazem, koristim 10gb paket i to
me zadovoljava za surfovanje, mejlove i sl. kad treba da skinem nesto vece, snadjem se
vec kod nekog. eventualno, pred kraj meseca skinem sam kad vidim sta imam od memorije
sad ono sto me zanima:
1. kad sam poceo da ga koristim mislim da je bio brzi. zadnjih dana nekako mnogo sporo
u odnosu na ranije. ne znam da li je moguce da je signal losiji ili sl. nisam nista podesavao,
da li neko zna da li bi tu mogao nesto da ucinim da dodje do poboljsanja, ali da objasni kao
totalnom laiku sto i jesam
2. koristim AVG a telenor nudi kaspersky kao neku fraj varijantu. da li da predjem na kaspersky
ADSL ti je najbolje resenje,a i modem nije bas veliki,a kablova da ima,ima...E ljudi sta je najbolje da uzmem posto sam podstanar tako da po stanu ne mogu da drzim mnogo kablova kao i to da mnogo budu vidljivi,a opet da imam kvalitet,a da ne bude skupo: Telenorov taj USB modem internet,MTS USB modem internet ili ADSL ako je i to takodje preko nekog maleckog modema i bez ikakvih antena i kablova?
ADSL ti je najbolje resenje,a i modem nije bas veliki,a kablova da ima,ima...
Ti odluci...
Pa dobro ali mora da vuce od uticnice a i bice vidljiv(a on to ne zeli).Ali,svakako mu je najbolje resenje ADSL ako mu odgovara.Pa i nema-2~3 kabla i to je to![]()
Nemoj uopste da se mislis,predji na Kasperski.- znaci, a samo da utvrdim gradivo,
prvo deinstaliram avg pa stavim kaspersky. izvinjavam se unapred na kretenskim pitanjima