Telefon na preklop problem

Meklaud

Iskusan
Poruka
6.149
Imam telefon na preklop,redak ali i star model kod nas.U poslednje vreme ceo red dugmadi je prestao da radi.Slike ima,zvuka ima,sve normalno sem toga.Da li je mozda otisao flet kabal.Jedno vreme ga duze nisam koristio i kad sam ga upalio radila su i ta dugmad do prvog preklopa.Recicete mi ma batali ga,uzmi drugi,ali telefon je tako jednostavan i nebi ga menjao.Tesko da bih nasao flet i van preko tih ibejeva.Da li postoje neke sanse da se popravi,malo da neki serviser prodrma flet,ili da ocisti kontakte na maticnoj ploci,sta ja znam...Nije jos za penziju...

To se i meni desilo imao sam na preklop . Prvo je slika nestajala menjalo boju ili sve belo pa je crkla i slika pa su i dugmici pored ekrana crkli a to su bili on off dugme prihvati poziv i jos dve tipke i on off dugme nije radilo pa ne moze da se ukljuci i sad stoji za uspomenu :-D moj savet ti je da batalis to i da bacis u smece jer telefoni na preklop ili bilo koji pokretni deo ce crknuti kupi neki obican telefon a pod tim mislim da nema pokretnih delova ne verujem da je flat kabl osim ako nije padao a i da jeste to ce opet crknut glupi su svi telefoni na preklop vise ih ne koristim :-) O:-)

Back