mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Ovako, imam problem...Trebaju mi predlozi tekstova za nase pozivnice za svadbu.Trebaju mi odmah!!!Ajde, polako Mini, smiri se...
Ajde, trebaju mi do sutra pre podne...trebala sam vec da javim...Dobila sam nekih dvadesetak predloga onih klasicnih ali ne zelim te sto se provlace non stop
Contarim po netu vec dva dana ali stvarno ima jako malo tekstova koji mi se svidjaju!Nasla sam neka 2 koji su mi ok.Ovde, na krsti sam nabasala na tekst koji je Golub - il tako neko (izvinjavam se ako nije tako nick tacno) , napisao, mnogo mi se svidja, pa bih da iskoristim deo i modifikujem malko...Moj boyfriend i ja smo dosli na sledecu ideju dakle, da ide moje ime, dve tacke pa kao ja pricam, ovako ->
Mini: Najzad sam mu dosla glave!
Zavrsni udarac cu mu zadati tad i tad, tu i tu...
Treba mi sledeci deo koji biste mi vi predlozili, u tom stilu.Znaci da se ja kao nesto foliram kao ono taf chik, 2,3 recenice...Mislila sam i da stavim : I lepo se obucite, nemojte tamo da me blamirate. Na kraju mog monologa.
A njegov deo, primer Petar : Upomoc. Ovaj, da to bude sve od njega
Sta mislite o ovome, i pliz budite kreativni pomozite mi!Za najbolji predlog sledi nagrada!

Mini: Najzad sam mu dosla glave!
Zavrsni udarac cu mu zadati tad i tad, tu i tu...
Treba mi sledeci deo koji biste mi vi predlozili, u tom stilu.Znaci da se ja kao nesto foliram kao ono taf chik, 2,3 recenice...Mislila sam i da stavim : I lepo se obucite, nemojte tamo da me blamirate. Na kraju mog monologa.
A njegov deo, primer Petar : Upomoc. Ovaj, da to bude sve od njega