Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Ja cenim da profesor nije bas toliko pametan, koliko ti bas nisi bistar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treća, znaš u čemu je problem?
u tim intelektualcima koji se, ako su stručnjaci za recimo kalemljenje ili gravitaciju na uranu, osećaju pozvanim da budu stručnjaci i u svim ostalim oblastima života.
to je kao "ja sam, deco, otkrio asteroid n-562, i mogu vam reći da od vrućeg leba i lenje žene nema ničeg goreg."
momci pazite kad birate devojke, njihov karakter se otkriva tek od tridesete, a dotle idu na fizicki izgled. Zena koja ima lep karakter zivece lepo i skladno i posle tridesete, a ova koja ima ruzan splasnuce.
Juce profa sa faxa prica o nekim ozbiljnim temam i ne znam kako, ali dobije asocijaciju da kaze sledece ( parafraziram ): momci pazite kad birate devojke, njihov karakter se otkriva tek od tridesete, a dotle idu na fizicki izgled. Zena koja ima lep karakter zivece lepo i skladno i posle tridesete, a ova koja ima ruzan splasnuce.
Otprilike je tako nesto rekao, a on je jako pametan covek.
Pa zene da vas pitam, je l to tacno?Mislim, da znam na vreme...
![]()
pa ne idu one na izgled, ali ih jako cesto (samo) po tome biraju... pa posle qqaju...momci pazite kad birate devojke, njihov karakter se otkriva tek od tridesete, a dotle idu na fizicki izgled

Juce profa sa faxa prica o nekim ozbiljnim temam i ne znam kako, ali dobije asocijaciju da kaze sledece ( parafraziram ): momci pazite kad birate devojke, njihov karakter se otkriva tek od tridesete, a dotle idu na fizicki izgled. Zena koja ima lep karakter zivece lepo i skladno i posle tridesete, a ova koja ima ruzan splasnuce.
Otprilike je tako nesto rekao, a on je jako pametan covek.
Pa zene da vas pitam, je l to tacno?Mislim, da znam na vreme...
![]()

Nisi ti to dobro razumeo - vidi se karakter i pre tridesete, samo ga VI ne gledate... odnosno vi više pažnje posvećujete fizičkom izgledu izabranice.
Logično je da lepe devojke više ističu fiziku, a ružnije u prvi plan ističu 'duhovne vrednosti'.
I taktiku![]()
Ja mislim da vi uopste dobro ne razumete profesora, tj ono sto je on hteo reci.
Uopste nisam razumela da je hteo reci nesto lose. Naprotiv.

Pazi ovo...
" zena koja ima lep karakter, zivece lepo i posle 30te ..."
...mislim, potpuno se slazem sa tim.

ja imam lep karakter:-) ali mi fali taj elan j,b,g:-(
i sta cu onda da dobijem posle 30e? jel' cu da splasnem ko parka ili moram da jedem slaninicu?![]()