Teens & Dzidza

Da li ste probali marihuanu?

• Da

• Ne i nikada necu

• Nisam ali imam u planu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
S tobom se slazem potpuno alio vidi ja nemam namere da predjem ninasta jace,i mogu da ostavim kad hocu bez da koristim jos malo...tako sam i prosle godine rekao necu vise i 6 meseci nista nisam duvao al mi je doslo da uzmem ponovo sto znaci da nisam nesto zavistan (a i ko se jos navukao na travu) isto tako i alkohol mogu ostaviti a i nesto mnogo i nepijem samo na zurkama sad zavisi koliko idem intezivno...ali cigare tesko ....

Ja znam gomilu(ali stvarno gomilu, uostalom znas i sam koliko narkosa ima kod nas na konjarniku :lol:) ljudi koji su uzeli iz nekih razloga, i nastavili, i bili su u fazonu mogu da prestanem kad god hocu, a onda su priznali svima da su postali zavisni, i da ne bi mogli da prestanu, zatim su rekli da nikada nece preci na nesto jace, i da samo idioti to rade(satro mali procenat), kad eno ih sad, nije vise dovoljna vutra da pruzi uzitak pa su poceli da smrcu, samo cekam kad ce da krenu da se "iglaju"

je li neko probao tablete i alkohol? Kakva su iskustva?
Pa ako uzimas dizalice tipa neke sintetike , eksera , amfetamina , efedrina i slicno sa alkoholom onda ti bude do jaja i mos vise popiti ,a ostanes na nogama (ako srce ne preskoci ) , a ako uzimas alkohol , pogotovo zestu i neke spustalice i analgetike : bensedine , bromazeme , dijazepame , flormidale i slicno onda bude :
:lol:

Pa ako uzimas dizalice tipa neke sintetike , eksera , amfetamina , efedrina i slicno sa alkoholom onda ti bude do jaja i mos vise popiti ,a ostanes na nogama (ako srce ne preskoci ) , a ako uzimas alkohol , pogotovo zestu i neke spustalice i analgetike : bensedine , bromazeme , dijazepame , flormidale i slicno onda bude :
:lol:
i konjske sedative z:shock: ovde navodno to valjaju po festivalima, nemam predstavu sta bi trebalo tacno da se dogodi od toga :lol:

i konjske sedative z:shock: ovde navodno to valjaju po festivalima, nemam predstavu sta bi trebalo tacno da se dogodi od toga :lol:

A pa to je ketamin-anestetik za konje (i ostale domace zivotinje ) , nama provalili tu foru neki Rumuni na jednom od prvih exita i posle smo mi isli da kupujemo to u poljoprivrednim apotekama :mrgreen:, dobijes tecnost u bocici ko kapi , pa je skuvas u dzezvi ili na dnu od konzerve pa se stvrdne i zalepi za dno ,sastruze i bude beli prah bez ukusa i mirisa ,... a ima efekte da ti kompletno ode motorika u qurac,slika ti igra i trese se , ruke i noge idu na svaka na svoju stranu protiv tvoje volje , propada ti tlo pod nogama iako si potpuno na ravnom i cvrstom , a u glavi si potpuno cist i svestan cele muke sto te je zadesila :confused: ,sto kaze Dzoni Dep u Paranoji kreces se kao irska pijanica iz 18 veka :lol: odvratna stvar, mada ima manijaka koji to redovno uzimaju i do jaja im je,pogotovo je preko popularno u pm :sad2:

Ja znam gomilu(ali stvarno gomilu, uostalom znas i sam koliko narkosa ima kod nas na konjarniku :lol:) ljudi koji su uzeli iz nekih razloga, i nastavili, i bili su u fazonu mogu da prestanem kad god hocu, a onda su priznali svima da su postali zavisni, i da ne bi mogli da prestanu, zatim su rekli da nikada nece preci na nesto jace, i da samo idioti to rade(satro mali procenat), kad eno ih sad, nije vise dovoljna vutra da pruzi uzitak pa su poceli da smrcu, samo cekam kad ce da krenu da se "iglaju"

E care nisam znao da smo u istom kraju,pa eto i sam vidis ali ja se nekrecem sa fenserima pa ni neznam koliko sta koriste ja sam sa metalcima sa njima se ponekad gudriram...ali imam par likova koji mi prave drustvo...a inace ima brdo dilera koji diluju govna najobicnija kakav brate koks moze da bude od 800 din ...dobar koks je 100 evrova jedna doza .... nego prodaju govna pa se onda oni trpuju kao budale da su na necemu dobrom ...

Back