Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mukica... :lol:
Orcaster, nema ti tu mnogo pomoći, male su šanse da povećaš kitu, jedino da sačekaš par god. da medicina malo poradi na tom polju pa mozda bude rešenja, ali to neće skorije...
Mnoge devojke kazu da nije veličina bitna, slobodno bapni neku koja ti se svidja...ili nadji neku nevinu, njoj je za prvi put dovoljno da ti je veći od čepa coca-cole, čisto da probiješ led. :lol:
Barem će ti se samopouzdanje povećati...ako ništa drugo. :lol:

@nssd

U zenskoj verziji to znaci da se bojis da ce ti otpasti dojke pri dojenju...:mrgreen:

a u zenskoj verziji? ja to bas bas cesto sanjam

Elektrin kompleks :lol: Tako po Frojdu. Al' može biti i mnogo štošta, kao što je na primer sa pozitivne strane, neki težak teret koji nam spada sa leđa, pa tako zub otpada. Ili čak može značiti i nadolazeća smrt u porodici.

@Fani dal' mu preporučuješ nevine :lol: ? Mislim, bolje po njih, kontam.
Ali mislim da je to oduzimanje nevinosti više mučno nego što bi predstavljalo zadovoljstvo.

Izbrisa sliku pre nego sto sam isao na "save as" :rida: :per:

Nema veze, ja ocekujem od sina Akute da mi objasni kako da skinem onaj program za hakerisanje zato sto do sada sam uspeo da hakujem samo Pinball na kompu(sto i nije tako losa stvar:lol:)
ako se ne javi ima da mu uvelicam rupu na cmaru da bude precnika 2m, dubine 20m tako da se unutra go'na osecaju kao u penthausu...

@problem

Koliko opasno moze biti ako se probiju sinusi? Moz' se rikne od toga? ozbiljno pitam

Imam 17 godina i imam u erekciji oko 12 cm obrezan sam pre mesec dana zbog zdrastvenih problema.....OCIGLEDNO da nemam srece ama nista!!!!!.....sad imam osecaj da je kad sam se obrezao malo deblji i to mu sad dodje prosecna debljina ali opet je maaallaaaa duzinaaa mnogo mala :confused: pa jel ima neko savet kako se povecati ili BILO sta ? ...svidja mi se jedna devojka ali ono,glupo mi da je smuvam kad ce mi biti neprijatno kad dodje do seksa :dash: pa tacno kad bi se nasmejala iskocio bi kroz prozor!......
Preseliš se u Južnu Koreju ili Kinu, tamo je prosečna veličina penisa ispod 10cm, ima da budeš glavni baja u sokaku. :cool:

A ako ti se ne seli tamo, idi u Blok 70 pa navataj neku Kineskinju, iiiiii ....

Kratko i jasno. :lol: Znas li koliko je tesko zaustaviti rupu na sinusu?

Sinus je sam po sebi rupa...:lol:

Evo, ozbiljno sad...Sinusi su supljine ispunjene vazduhom u lobanji i nemaju neku posebnu funkciju...Tebi je u opasnosti vilični, a ako ti stomatolog zezne, tu nema popravke, nećeš umreti, ali ćeš imati problema, do kraja života ćeš osećati bol s vremena na vreme...tako da bolje nadji nekog ko će ti to lepo izvaditi...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back