Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Bili smo zajedno 8 meseci, on je raskinuo i kao razlog je naveo da se "ohladio"... Medjutim kada je cuo da imam novog decka, zvao me je da me pita da li ga volim, ja sam mu rekla da ga jos uvek volim, zatim me je pitao zasto sam onda tako brzo nasla drugog, rekla sam mu da je to da bih njega brze zaboravila, onda je on rekao da nadjem drugog decka koji nije iz naseg mesta, jer nece moci da me gleda sa drugim... A mom novom decku je rekao da me ostavi na miru... Kada sam cula da mu je to rekao, poslala sam mu poruku da on nema nista sa tim s kim sam i sta radim, jer on je raskinuo i nece nista vise sa mnom... On mi je po nasoj zajednickoj drugarici porucio da ne zna sta mu je bilo i da se nece ponoviti... Od tada se ne cujemo... Cimala sam ga par puta, ali nije uzvratio... Onda sam saznala da je sa tom mojom drugaricom (koju inace poznajem ceo svoj zivot i neprestano smo se druzile...I koja je bila sa njegovim drugom 10 meseci)... Tada mi je bilo jasno zasto se ona odjednom udaljila od mene i zasto smo prestale da komuniciramo... Ne znam kako je mogla to da uradi, a znala je da ga JOS UVEK VOLIM... Inace, saznala sam i da me je, dok sam bila sa njim varao sa bivsom i sa ko zna koliko njih jos...A ja bih i posle svega da se cujem sa njim, jer 8 meseci nije malo, ai i on mi je prvi decko, ali znam da ako mu posaljem poruku da nece odg... Ponekad ga nazovem sa skrivenog, samo da mu cujem glas
![]()
Ne znam cemu ovolika drama . Naravno , trebalo je da drugarica pita tebe prvo za neki Amin ili da te barem obavesti, ali meni nije nista strasno to sto je on sad sa njom, valjda i tebi treba da bude drago .