Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
,, Kazi mu da ti to smeta '' ... Jes' boli njega racku sto mu smeta, treba odmah da ,, pokaze zube '' , ali stajaznam.
I ti bre Zorane kao da ne znas sta treba da uradis nego dozvoljavas da ti dele savete neki koji sve gledaju kroz ruzicaste naocarice, nego razumem ja treba ti da se izjadas nekome e pa posto je tako dobrodosaonaforumkrstarice i sto cesce da pises na ovoj temi... :*

Nit' sam rekao. Ali malo je licemerno da zena daje savete u vezi toga, kada je nemoguce da se nadje u toj poziciji.
Mada ko zna, price koje sam cuo od bivse su strahovite. Ispadne da ste vi zene vece siledzije nego mi :lol:

Prebila sam jednog lika koji me je nervirao nedeljama. A problem je što sam bila jako tolerantna, i dopizdelo mi je. Sticajem čudnih okolnosti, imala sam martinke... jezivo, bre. Al' debil, ***.a xD

EDIT: Ne ponosim se time inače.

Nikome se ne isplati da napada nekoga ko se aktivno brani, skupo je realno.

Upravo to je poenta

OT:

Devojke, nije vam fazon da pricate kako ste pretukli musko(pitanje je i sta za vas znaci "pretuci") kada musko(pravo) nikada nece vratiti ribi udarac. Ili je udariti. Mada samar nekad jednostavno mora da proradi.
Pesnica ili nesto jace daleko bilo. Pu,pu.

Ovako: vidjala sam se pre mesec dana s jednim deckom... Poceli smo da se muvamo, smuvali se i raskinuli posle manje od nedelju dana... Naime, poslao mi je poruku da ne moze da bude sa mnom, da ne oseca nista prema meni, bla bla... Ja to mirno prihvatim i nastavim dalje... Tad mi se bas svideo, medjutim kako mi se posle toga nije vise ni javio ohladila sam se, zaboravila na njega... Dok mi pre jedno 10-ak dana, mozda i vise, nije poslao poruku kako mu nedostajem, da je lagao da ne oseca nista prema meni i te fore... Dogovorimo se da se vidimo, poljubili se i to je to... Doduse, nismo ni pricali, niti se meni pricalo na tu temu... E sad, ja ne osecam nista prema njemu, mada priznajem da me je na pocetku zabolelo njegovo ponasanje... Sad me zanima uzrok njegovog ponasanja... Pa sta vi mislite?

Ovako: vidjala sam se pre mesec dana s jednim deckom... Poceli smo da se muvamo, smuvali se i raskinuli posle manje od nedelju dana... Naime, poslao mi je poruku da ne moze da bude sa mnom, da ne oseca nista prema meni, bla bla... Ja to mirno prihvatim i nastavim dalje... Tad mi se bas svideo, medjutim kako mi se posle toga nije vise ni javio ohladila sam se, zaboravila na njega... Dok mi pre jedno 10-ak dana, mozda i vise, nije poslao poruku kako mu nedostajem, da je lagao da ne oseca nista prema meni i te fore... Dogovorimo se da se vidimo, poljubili se i to je to... Doduse, nismo ni pricali, niti se meni pricalo na tu temu... E sad, ja ne osecam nista prema njemu, mada priznajem da me je na pocetku zabolelo njegovo ponasanje... Sad me zanima uzrok njegovog ponasanja... Pa sta vi mislite?

mislim da si ispala glupa, nažalost. to se tako ne radi. pretpostavljam da imaš 16.17 godina a on stariji godinu dve tri, ili i tvoje godište nebitno. oni se sad ne zaljubljuju oni samo pate od sujete tako ti je to. prvo uopšte nije trebalo da ugovaraš drugi sastanak, niti ikad da pokažeš da ti se svideo, nego uvek da ga držiš na toplo hladno, da nikad ne zna na čemu je, je l ti reko da ne oseća ništa? ajde goni se onda, triput meri jednom seci

ja sam imala identicnu sutuaciju, samo sto sam ga ja 2. put tako izje*ala :D
naravno nismo se ni videli, nego me on samo pitao, pa je zazhalio i sto me pitao :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back