Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
jao jok bas si frajer 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,nek si joj rek'o!
Aj sad iskreno kad ste ugovorili sastanak?![]()
drugovi su osobe koje uvek mozes da zoves da nesto radite ili blejite,ja takvog nemam nikog,imam samo neke seme da ubijem mozda jedno podne ili vece. Daleko od toga da ne pricam ni sa kim,mada meni je ovako lepo. Barem u skoli i teretani mogu da pricam sa nekim,ako me i tu svi odjebu uvek ima forum!E, problem bi bio kad bi me i ovde svi ignorisali!
![]()
Ja na FB vidim doda me neka devojka.. Ok , nije tolko ruzna , ok telo.. komentari , statusi SVE OK...
Lepo ja prihvatim i tece chat:
ona: odakle si?
okolina Nisa..
jug srbije
tacno?
Babusnica.
ti ?
znas gde je nowo selo?
ne
nema weze..ali ja sam pored nowog sela
a koje si god?
a novo selo je gde ?
znas gde je ledena stena?
da
e tu blizu
a znas gde je medjurowo?
ne
odatle si ?
ne cokot
a koje si god?
pa kazi lepo
96
ti , 97 ?
ne
nego? o.0
99
omg !![]()
12:52am
..................... is offline !!! -.-
Ja sad ne znam ko je ovde sta pisao...kako vam je glup razgovor u p.m...pola sata razaznajete gde je tamo neko levo selo...:boring:
Dakle ti si '96, a ona '99? Pa ne razumem sto je ona ovde ispala losa? Mogao si valjda po slikama provaliti koje je god. 'ebem te glupava...
Ovo je lekcija i tebi i njoj...
emo,to ti je problem svih devojcica na fejsu
nije fejs za vas,ako ne znate da ga koristite
sta koj djavo dodajes te likove,ako nekog ne znas,ides block ili remove.
ne bi uopste trebalo da ti smeta ako je neko mladji ili stariji od tebe a ne zivite blizu... vi tu samo razmenjujete misljenje, realno... sad, ako mislis da si inteligentniji od nje, to je vec nesto drugo...
nego, ja imam veeeeeeeliki problem na fejsu. mene bukvalno spopadaju neki koji su 85-o, i jos me pitaju da izadjemo... bas su ozbiljni... ja tako sve fino sa jednim likom, i kad je vec preterao ja ga obrisem. on mi posle o5 posalje zahtev i ja ga prihvatim (zaboravila sam ko je) i on ponovo pocne da smara...blokirala sam ga!
da li nije u redu nesto kod mene? zaista se osecam veoma neugodno u takvim situacijama, kao klinka, sto i jesam i hocu da budem i dalje...![]()
pricam sa drugaricama, one nemaju taj problem, samo ih bockaju...
to je moj problem, sto prihvatim svakog ko mi posalje zahtev...
Ja sam provalio kako da zaobidjem sve blokade. Samo ides deaktiviraj nalog i posle se odmah ulogujes i opet si u igri. Tako mozes 100000 00 0 0 0 0 0 0 puta da nekog stalkujes i zajebavas sve dok zrtva ne ugasi profil!![]()
Ja sam provalio kako da zaobidjem sve blokade. Samo ides deaktiviraj nalog i posle se odmah ulogujes i opet si u igri. Tako mozes 100000 00 0 0 0 0 0 0 puta da nekog stalkujes i zajebavas sve dok zrtva ne ugasi profil!![]()
emo,to ti je problem svih devojcica na fejsu
nije fejs za vas,ako ne znate da ga koristite
sta koj djavo dodajes te likove,ako nekog ne znas,ides block ili remove.
jeboooooooooo vas fejsbuuuuuuuuuuuk!
pricam sa drugaricama, one nemaju taj problem, samo ih bockaju...
to je moj problem, sto prihvatim svakog ko mi posalje zahtev...
i sakrila sam sve informacije, blokiram sve, al me mrzi da brisem sve koje ne poznajem (ima ih mnogo), tako da je problem donekle resen, samo ne kapiram te likove...
evo jedno pitanjce - da li zavidite?
ja trenutno zavidim jednoj likusi zato sto je furala sa svim momcima koji su mi se ikada svidjali (u roku od godinu dana)...
inace se smatram boljom od nje i ne bih volela da sam na njenom mestu, ali eto, ponese zavist nekad...