Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da stavim da mi mozila bude default browsver?

Tehnicka pitanja na tehnickim forumima . Elem, u podesavanjima na options/options/advanced/general skroluj do system defaults i cekiraj "always ask me ...." . Jednom kada ga startujes pitace te da li zelis da ti mozila bde default browser, tu ga prihvati kao default i posle iskljuci ovu opciju da te ne bi prilikom svakog startovanja pitao "da li zelis ..." , naravno sve ovo pod uslovom da neko nece da ti menja default browser , ako delis racunar bolje nemoj da odcekiras onu opciju i onda ce svaki put da te pita da li zelis da ti mozila bude default ako nije .

Kao sto rekoh, ovo su teen problemi i ovakva pitanja ce se ubuduce brisati .

Pomagajte,imam 15 god.. sa jednom sam dev koja je dve godine mladja od mene i svi moji ortaci i ortakinje misle da je ona ruzna i da je klinka i nije im jasno kako mogu da budem sa njom..... a meni je bas lepo sa njom i bas mi se svidja... sta da radim??? :dash:

Ruzna je ko k****....i tako...da lici na nesto ne bi SVI tvoji ortaci/ortakinje mislili suprotno :roll:

Pomagajte,imam 15 god.. sa jednom sam dev koja je dve godine mladja od mene i svi moji ortaci i ortakinje misle da je ona ruzna i da je klinka i nije im jasno kako mogu da budem sa njom..... a meni je bas lepo sa njom i bas mi se svidja... sta da radim??? :dash:

sta te boli ****. Nemoj je izvoditi u drustvo,budite stalno kod tebe ili kod nje kuci ili izlazite samo uvece u parkic ili tako. Ma u stvari **** ti se. Oni da su ti dobri drugari bolelo bi ih dupe sa kime si! Ako je tebi lepo sa njom i ako ti se svidja koga boli uvo sta ti neko kaze. Prijatelji su ti kao i devojke,budu jedno vreme sa tobom i posle te ostave ili ti ostavis njih! Totalno ne bitni ljudi!

sta te boli ****. Nemoj je izvoditi u drustvo,budite stalno kod tebe ili kod nje kuci ili izlazite samo uvece u parkic ili tako. Ma u stvari **** ti se. Oni da su ti dobri drugari bolelo bi ih dupe sa kime si! Ako je tebi lepo sa njom i ako ti se svidja koga boli uvo sta ti neko kaze. Prijatelji su ti kao i devojke,budu jedno vreme sa tobom i posle te ostave ili ti ostavis njih! Totalno ne bitni ljudi!

tebi prijatelji nisu bitni? Cak i da je istina to sto pricas tuzno je ne verovati u njih :'(

ee ovako. . . ja imam jedan problem
vec 2 godine sam zaljubljena u jednog decka. . .i ja sam ti njemu rekla proslog meseca. . .on je na to rekao stvarno o.O nzm sta da ti kazem . . . . . i od tad posto imamo isto drusvo se pravi kao da se nis nije desilo. . .a ja sam toliko ocajna zbog toga i padam u depresiju svaki drugi dan prosto zelim da umrem :sad2:

tebi prijatelji nisu bitni? Cak i da je istina to sto pricas tuzno je ne verovati u njih :'(
Ja ih nemam. Imam ih do trenutka kad me izjebu,e onda prestaju mi biti prijatelji i onda se samo druzim po potrebi i izvlacim od njih sta mi treba.
ko jebbe druge ljude,nijedan ti nece dobro doneti,svako gleda svoje dupe i svoj tuki..

za ovo si u pravu!

Ja ih nemam. Imam ih do trenutka kad me izjebu,e onda prestaju mi biti prijatelji i onda se samo druzim po potrebi i izvlacim od njih sta mi treba.

za ovo si u pravu!

zar nisi usamljen? msm i ja cesto volim da sam sama, da se zabijem u jedan cosak, stavim slusalice i razmisljam ali zar nije lepo kad imas sa kim da pricas, zezas se i nekog da te nasmeje?
imala sam i ja jedno gadno iskustvo, ali o5 ne mogu bez prijatelja...

Pa svaka devojka uvek ima gomilu drugarica... recimo u zivotu nisam video devojku koja nije imala makar 5-6 drugara+drugarica.
dok za muskarce poneka se desi da imaju 0 drugova i drugarica... tipa user..

:rotf: :mrgreen:

Ma svi imaju neke drugove i drugarice, samo sto ih neko ne smatra dobrim pa ih, eto, oslovljava ovako kao juzer...

Ja recimo nemam drugarice koje bih mogao tako nazvati, ne volim da se druzim sa zenama..ne volim ni nesto puno sa slabijima da se druzim, ali radim na tome da sve to prihvatim da bih jednog dana mogao da kazem da sam malo bolja osoba... :rumenko:

Pa svaka devojka uvek ima gomilu drugarica... recimo u zivotu nisam video devojku koja nije imala makar 5-6 drugara+drugarica.
dok za muskarce poneka se desi da imaju 0 drugova i drugarica... tipa user..

drugovi su osobe koje uvek mozes da zoves da nesto radite ili blejite,ja takvog nemam nikog,imam samo neke seme da ubijem mozda jedno podne ili vece. Daleko od toga da ne pricam ni sa kim,mada meni je ovako lepo. Barem u skoli i teretani mogu da pricam sa nekim,ako me i tu svi odjebu uvek ima forum! :D E, problem bi bio kad bi me i ovde svi ignorisali! :lol:

Ja na FB vidim doda me neka devojka.. Ok , nije tolko ruzna , ok telo.. komentari , statusi SVE OK...
Lepo ja prihvatim i tece chat:

ona: odakle si?

okolina Nisa..
jug srbije

tacno?

Babusnica.
ti ?

znas gde je nowo selo?

ne

nema weze..ali ja sam pored nowog sela
a koje si god?

a novo selo je gde ?