Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
problem....
veceras u gradu...
resila ja da startujem tipa koji mi je simpatican, sladak i tako to vec duze vreme. elem, kazem ja sebi kako cu par dana da smisljam originalan nacin da mu priđem. međutim, ja po prirodi sam lenja pa me mrzelo da mozgam kako i sta. i tako ja veceras odem do grada bez ikakvog plana samo sto sam se kao skockala. i posto ja imam par drugarica koje su mi kao neka podrska barem nemoralna, one smisle kako ja treba lepo da mu priđem i da mu dam lollypop, uz to plus da mu napisem broj mob i zakacim za lizu. ja reko nema sanse, ali one kupe lizalicu, napisu moj broj tela, i sve obave za mene. pola sata me ubeđivale kako treba da mu priđem i da mu dam i da se okrenem. i ja kao da nisam imala mozga to i uradim. sedi on u nekom pabu sa jos petoricom drugova, ja ulazim, prilazim za sto, i kazem cao. svi me primećuju osim njega. ja mu mahnem pred ocima i on me pogleda pravo u oči. i vidim ja njemu oci suzne, kao da će da plače. ja se sva pogubila, sva drhtim, nisam prilazila tipu sto god. elem, ja mu kazem ovo je za tebe. tip gleda, a ja u zemlju da propadnem. i on kaze necu, a ja njemu sta cu ja sa ovim, i drug njegov kaze stavi na sto. ja stavim i izađem normalno. nakon pet metara od paba uhvatim galop i pobegnem glavom bez obzira. a ove moje drugarice otisle da izvide situaciju. i podnele mi raport, uzeo je lizalicu i otvorio papir i logično pročitao.
može neko da mi pripomogne sta i kako dalje???????

Drugarice oteraj u pi.ku materinu :D
A na njega zaboravi.Nije li malo detinjasto uraditi to o.O
Aj da si mu dala kondom,ili nesto slicno,ali lizalicu?
Au sine.

aneleja, pa kako sta dalje?
cekas da vidis da li ce da se javi, ako ne, zaboravi i produzi dalje..
a drugarice su dobro uradile posto je ocigledno da ti sama ne mozes nista, nije to lenjost, vec stid, nedostatak samopouzdanja i to
al' naravno, mora da su ti te cure baaaaas drugarice
cim si pristala
ja takvih nemam i kad bi mi neka nazovi drugarica ovako nesto predlozila, rekla bih joj da gleda svoja posla

Ma, kreni u akciju, pa kud puklo da puklo. :D
I da te ispali neces biti jedini koji je doziveo korpu, nije to nista strasno.
Ali znam kako ti je, ja sam tako jednom ispalila decka, pa sam posle 2 meseca skontala da mi se svidja, tad je bilo povuci-potegni da li da mu se javim ili ne, ali je i to proslo. I sad smo godinu dana zajedno. :heart:
Probaj, nemas sta da izgubis. :ok:

Drugarice oteraj u pi.ku materinu :D
A na njega zaboravi.Nije li malo detinjasto uraditi to o.O
Aj da si mu dala kondom,ili nesto slicno,ali lizalicu?
Au sine.

e tek sam se sad ukljucila...pa jesi li saznala zasto su mu oci bile takve i zasto te je odbio...mozda ga je nekoliko trenutaka pre toga ostavila neka devojka ili sta vec...drugarice su smislile lep nacin da mu pridjes...treba ti malo vise samopouzdanja...i ne dozvoljavaj da drugi rade stvari za tebe...

Molim moderatore ako sam pogresio mesto,ako su ljubazni da premeste gde treba...
Ehh...ovako...problem i molim vas nemojte se smejati
Imam 16 godina,normalno hteo bih da imam devojku(smesno pitanje)
Imam neke drugove...znaci oni se rasipaju od devojaka...samo menjaju...ali pitanje kako to rade...uvek vidim pridju devojci,pricaju sa njom,sarmiraju je...
Ja sam stvarno glup,jer ja kad pridjem devojci neznam sta da pricam...ucutim se i gledam negde kao magarac;a npr, moji drugovi stanu uz devojku pricaju po pola sata,ali ja se uvek pitam sta pricaju...
Stvarno neznam sta da radim...zato ako ovde ima neki ,,švaler" neka pomogne...
:dash::dash::heart:
Moram da javim da nisam ni makao,niti nesto uspeo da uradim...tako da za mene nema pomoci
Pozdrav svima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back