Save_Our_Souls
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
JEBENI TRAKTORISTI I NJIHOVI JEBENI TRAKTORI KAKO JA SAD DA KUPIM CIPELE????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JEBENI TRAKTORISTI I NJIHOVI JEBENI TRAKTORI KAKO JA SAD DA KUPIM CIPELE????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da l da igram na nadala ili na federera
Vooot? Skidas drugu ribu?![]()
rekao sam curi koja mi se svidja da mi se svidja premd ona ima decka, i da je njen decko moj drug, i sve je super prihvatila, bas kako sam hteo . Samo sa hteo da se pohvalim![]()
evo i ja da se pohvalim....jedan moj drug je saznao da se raspitujem za njega i rekao je da ga boli uvo![]()
evo da se i ja povalim polozio sam 5 ispita. JeeeeeeJos samo 3 + praksa i semENarski je ostalo!
![]()
nije to ništa, eto stivi me onog dana iskulirao načisto, nije me ni džentlmenski počastio odgovorom za šetnju
šta ja da radim? ode mi samopouzdanje na nulu![]()
Dobro jeukupno brate,ukupno.Mada 5 komada po Bolonji i nije toliko mnogo da das odjednom!
kakav tin problem
samo ne znam na koju mislis . Na sve sam uredno odgovarao dok sam imao kredita, al ne secam se da si mi slala kad nisam imao kredit , premda je mogoce . Zadnjih par dana se ne treznim i spavam po 3 sata tako da nije iskljucivo da se ne secam .
pre par dana smo ti poslali sms, nema veze, valjda ćemo te navatati i u treznom stanju![]()
Dobro jeJa već 'teo da ti napljujem fax.
Al dobro kontam i ja da po toj Bolonji sada cele godine polažeš neke kolokvijume ,pa je onda ispit samo formalnost, što u suštini nije loše .
Možda upišem neke postiplomske u septembru da se vratim studentskom životu još malo .![]()
da l da igram na nadala ili na federera
daleko od toga.. Na ekonomskom u Bg-eu je na primer ispit i dalje glavna fora, bolonja je tu samo da dobijes par ekstra bodova i to je to.. A ispit MORAS da polozis inace ti sve predispitne aktivnosti en vrede qratz.. Mada dobro over je na nekoj visoj u njegovom gradu mozda je tamo drugacije
A jel? Pa majku mu ***** nije jos doslo do nivoa Megableje i Singibleje. Naravno da mozes da se ***** sa kolokvijumima i bodovima ako ne polozis ispit sa 6com minimum! Isto je to sranje kao beogradska poslovna skola,samo sto su tamo vise forsirali informatiku i tako te predmente i kvalitetniji je kadar,a ovamo je vise bazirano na ekonomiju! Ove godine je od 300 -400 upisanih,skolu zavrsilo samo 80 ukljucujuci sve smerove na skoli. Jbga nije dzabe drzavno. Nije da je sad nesto,ali brate nije ni toliko sranje!