Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima! Imam jednu drugaricu koju sam upoznao u 1. razred osnovne, sada smo 8. razred i jos uvek u istom odeljenju. Intezivno se druzimo od 5.raz. Ona mi se svidja od prosle god., ali ne mogu to da joj kazem jer se plasim da ce to ugroziti nase prijateljstvo, mada, sad vec zavrsavamo osnovnu....ali ipak! Sta vi mislite, da rizikujem? :rumenko:

Znas kako ide ona izreka: Sreca hrabre prati...

Zato, go for it...:ok:

wow, koji savet.... nije to odjednom! Ona je meni u 5.raz poklinila nesh za dan zaljubljenih...;)

naravno moras suptilno da se uvlacis
nijedna 14godisnjakinja nece pasti na keca osim ako nije fufa
zanaci posecujte se provodite vreme zajedno
fina spika, slucajni dodiri romantika i ludilo
i onda je krni negde kad bude pripremljena
ucini da ona padne na tebe

Pozdrav svima! Imam jednu drugaricu koju sam upoznao u 1. razred osnovne, sada smo 8. razred i jos uvek u istom odeljenju. Intezivno se druzimo od 5.raz. Ona mi se svidja od prosle god., ali ne mogu to da joj kazem jer se plasim da ce to ugroziti nase prijateljstvo, mada, sad vec zavrsavamo osnovnu....ali ipak! Sta vi mislite, da rizikujem? :rumenko:

Naravno .

bash mi se svidja jedna devojka iz drugog odeljenja(od skoro nema ni nedelju dana da sam je prvi put video) i sada ja se dogovorio sa oratkom da nas upozna danas,sutra...
ja procenio da mi nece biti problem da je smuvam......
i dobio groznicu danas(sto je kod mene redovna pojava, pojavljuje mi se po nekoliko puta godisnje)
Msm sjajno majke mi
sad nista ne mogu da uradim ,ona zivi fazon,u Zarkovu ,ja na Vozdovcu,
tako da mi je prva sledeca prilika u septembru,a pitanje je da li ce ona biti u 12.gimnaziji sledece godine
Sve u svemu cela stvar je ispala :sad::sad2::sad2:

bash mi se svidja jedna devojka iz drugog odeljenja(od skoro nema ni nedelju dana da sam je prvi put video) i sada ja se dogovorio sa oratkom da nas upozna danas,sutra...
ja procenio da mi nece biti problem da je smuvam......
i dobio groznicu danas(sto je kod mene redovna pojava, pojavljuje mi se po nekoliko puta godisnje)
Msm sjajno majke mi
sad nista ne mogu da uradim ,ona zivi fazon,u Zarkovu ,ja na Vozdovcu,
tako da mi je prva sledeca prilika u septembru,a pitanje je da li ce ona biti u 12.gimnaziji sledece godine
Sve u svemu cela stvar je ispala :sad::sad2::sad2:

brate nije zarkovo toliko daleko
uhodi je ;)
ili nagovori ortaka da je on sam uhodi,gleda gde ide koje bazene posecuje,koje klubove obilazi,koje stale cisti itd
onda se slucajno nadji sa njom(naravno kad nestane groznica)
i onda joj pokazi muda,(Nemoj ako nisu vel'ka) i ona ce da se iznenadi i zacudi,a kad vidi muda ima da se napali,pa je onako vlaznu zagrli i turi joj u rcma tuki,da vidis kako ce da te zavoli zbog tvoje hrabrosti i neznosti
Ovo pisem pijan,ali mislim da moze proci metoda,mada nije neka najbolja
Ali ovu metodu bi ti neko rekao i jos trazio novcanu nadoknadu

moze li neko da mi detaljno pojasni kako se ljubi ???

nemoj da punis sebi glavu sranjima,kao sto su meni punili
jednostavno samo joj se primaknes i ona malo tebi nagnes se na jednu stranu i ona isto, otvorite usta i cao-zdravo
msm,jednostavno je i mnogo je lepo;)
jao trip o prvom poljupcu! :D Kad se setim kakvu sam ja tremu imao! :lol:

majke mi:lol::lol::lol::lol:
toliko frke niokocega

Ajde djeco kacite probleme, ja sam rodjeni psiholog (pre bih rekao psihopato, ali ostaje psiholog zbog promotivnih razloga)

Aj pomozi brate da li da uzmem još jedne u ovoj boji ili u nekoj malo šarenijoj...dvoumim se cele nedelje.:mrgreen:
31885_386777418548_170159703548_4246382_4445266_n.jpg

moze li neko da mi detaljno pojasni kako se ljubi ???

S jezikom ili bez jezika? ti ljubis donju usnu kod obicnog poljupca,bitno je da ti usta budu ni suva,a ne puna pljuvacke,znaci normalno! Kod zvake samo roknes jezik,ali nemoj da preterujes ,da je ugusis i samo vrtis u krug,nema mudrosti neke! Mada imas i ovaku vrstu rokanja! Gledaj spot magarce! Ovo je uber krljanje,profi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back