Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Ma bre rekoh bez krvi,tu nastane haos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta navalila na tebe k'o veverica na zir...'oce 'rca, napadaj...
a sto ako se na to doda da ima momka, sto meni ne cini nikakav problem. Moze li onda znaciti za se sprda samnom?
Sta ja da radim...moram da nacrtam graficki, a nemam nijedan lenjir u kuci..
a nijedna knjizara ne radi?
Sta ja da radim...moram da nacrtam graficki, a nemam nijedan lenjir u kuci..
a nijedna knjizara ne radi?
Kada ti da keca ti joj skreshi da ne te ne poshtuje kao umetnika![]()
i lupi je kurcem po faci
again xD
a sto ako se na to doda da ima momka, sto meni ne cini nikakav problem. Moze li onda znaciti za se sprda samnom?
dmrni decka lopatom po glavi,ima da dobije amneziju,kao mikka
i ti u napad
svi srecni i zadovoljni
posle se i ne cudim kad mi kazu da su moje metode najbolje![]()
pa mozda bolje da rizikujes,jer mozda se od srednjevise necete toliko vidjati ako budete samo drugari....ali opet sta mislis da li ona gaji nekakva osecanja prema tebi?ako ne gaji sve ces uprsakti.....btw ovo si mogao da napises u temi teen problemi...
wow, koji savet.... nije to odjednom! Ona je meni u 5.raz poklinila nesh za dan zaljubljenih...neshvatljiva mi je ta muska psiha
imas drugaricu x godina
i onda se naprasno zaljubis
stavise grotesko mi je
okej da mastas da je opalis
i da zaista padne drugarski sex
ali ovo je patetika
al pucaj sta
drugare i drugarice ces steci
a ako ti je zelja jaka
sad ti je prilika da probas
ako ne pucas - neces ubiti lisicu
hmmm...jos sam now ovde na krstarici... nzm za osecanja, ja (kao musko) ne mogu da procenim.... mozda da pitam neku drugaricu koja se druzi i samnom i s njom, ali nzm da li ce da joj kaze...
pa smisli nesto,npr neku tvoju ortakinju koja se druzi sa njom zamoli da nesto pricaju o tebi,tipa da li joj se svidjas,sta misli o tebi i tako neke detalje,i taortakinja ti sve isprica sta je ova rekla...ali pazi moras da nadjes neku ortakinju koja nece reci tvojoj simpatiji da si je ti poslao sa pricaju o tebi...
hmm...nije losa ideja....Najbolji savet do sada, hvala!![]()