Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa mozda bolje da rizikujes,jer mozda se od srednjevise necete toliko vidjati ako budete samo drugari....ali opet sta mislis da li ona gaji nekakva osecanja prema tebi?ako ne gaji sve ces uprsakti.....btw ovo si mogao da napises u temi teen problemi...

hmmm...jos sam now ovde na krstarici... nzm za osecanja, ja (kao musko) ne mogu da procenim.... mozda da pitam neku drugaricu koja se druzi i samnom i s njom, ali nzm da li ce da joj kaze...

neshvatljiva mi je ta muska psiha
imas drugaricu x godina
i onda se naprasno zaljubis
stavise grotesko mi je

okej da mastas da je opalis
i da zaista padne drugarski sex
ali ovo je patetika

al pucaj sta
drugare i drugarice ces steci
a ako ti je zelja jaka
sad ti je prilika da probas
ako ne pucas - neces ubiti lisicu
wow, koji savet.... nije to odjednom! Ona je meni u 5.raz poklinila nesh za dan zaljubljenih...;)

hmmm...jos sam now ovde na krstarici... nzm za osecanja, ja (kao musko) ne mogu da procenim.... mozda da pitam neku drugaricu koja se druzi i samnom i s njom, ali nzm da li ce da joj kaze...

pa smisli nesto,npr neku tvoju ortakinju koja se druzi sa njom zamoli da nesto pricaju o tebi,tipa da li joj se svidjas,sta misli o tebi i tako neke detalje,i taortakinja ti sve isprica sta je ova rekla...ali pazi moras da nadjes neku ortakinju koja nece reci tvojoj simpatiji da si je ti poslao sa pricaju o tebi...

pa smisli nesto,npr neku tvoju ortakinju koja se druzi sa njom zamoli da nesto pricaju o tebi,tipa da li joj se svidjas,sta misli o tebi i tako neke detalje,i taortakinja ti sve isprica sta je ova rekla...ali pazi moras da nadjes neku ortakinju koja nece reci tvojoj simpatiji da si je ti poslao sa pricaju o tebi...

hmm...nije losa ideja....Najbolji savet do sada, hvala! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back