User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.026
Znači odlučio si, Nemačka i ništa drugo. Ako, pametno. Ionako ovde nema ničega...
Pa brate, moglo bi se reci da sam udario kurtzem u ledinu. Neke moje predstave (o skoli, zivotu, poslu...) , ideje i snovi su se srusili, nisam bas ocekivao da ce stvari ispasti ovako.
Nisam potonuo i predao se, ali nemam ti sad ni neku ideju sta raditi. Ovo je neki period kad sam odlucio malo da povucem rucnu, da stanem, da dam sebi nekog vremena da razmislim, da vidim sta je to cime bih voleo da se bavim, sta bi meni prijalo, gde je neka sansa i izlaz za mene...
Kad mi se ukazala sansa da ucim besplatno nemacki jezik, prihvatio sam je. To mi moze biti escape strategija ako vec dodjem do 30te i ne uradim nista. Ono, odoh u Nemacku ili neku od tih zemalja da radim bilo sta. Oko 30 vec nemas vise sta da mozgas, to ti je poslednja sansa da nesto uradis ili barem da pokusas. Bolje i pokusati i popusiti, nego nikad ne pokusati i jesti sebi bulju sto si se predao bez borbe.
I to mi je jasno, ovde nece biti skoro bolje. Mozda za nekih 20 godina, a pitanje je da li ce i tada biti. Nista se ne desava specijalno i covek ako ode, nista nema toliko pametno da propusti ovde. Iste price, ista mesta, isti ljudi. Super Mario lvl 2, samo ides na repeat.