Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Da li mi neko moze reci resenje da pobijedim ovu depresiju i ovu bol ? :\
Zaljubio sam se u nju i smuvali smo se posle nekog vremena i sve je to trajalo mesec dana, i neverovatno jako boli, bio sam mnogo puta zaljubljen, nije mi prva a znam da nije ni poslednja ali boli samo tako, pokusavam da je vratim ali nadam se da necu uspeti, svaki dan sam depresivan i ne mogu to da pobjedim, odem na trening ispricam se sa drustvom zaboravim na to ali cim dodjem kuci i ostanem sam, depresija i ta jeb**a bol se vrate, nesanica, strah...Ima li ikakvo resenje za prevazici ovo ? :(
Nista ne boli kao supalj zub!!!

Zaljubio sam se u nju i smuvali smo se posle nekog vremena i sve je to trajalo mesec dana, i neverovatno jako boli, bio sam mnogo puta zaljubljen, nije mi prva a znam da nije ni poslednja ali boli samo tako, pokusavam da je vratim ali nadam se da necu uspeti, svaki dan sam depresivan i ne mogu to da pobjedim, odem na trening ispricam se sa drustvom zaboravim na to ali cim dodjem kuci i ostanem sam, depresija i ta jeb**a bol se vrate, nesanica, strah...Ima li ikakvo resenje za prevazici ovo ? :(
naravno dima sinak trebo si ranije dodjes po savet da se ne patis,nadjes neku extra ribicu i pojavis se da te mala vidi s njom,ako nema casti neku prodavacicu ljubavi 20e

Koren problema, nemoj ici kuci :D

@Nepostojeca,Guede Trudim se da ne prestanem da se druzim, trening ne stajem sta god se desilo, ali vec evo 10 dana isti djavo, svako vece je sanjam sto je jos gore, da stvar bude jos gora ona ide sa mnom u odjeljenje haha :3

@User Friendly, i to sam pokusao ali sam se na kraju kad je dosla do mene isplakao kao poslednji papak u sred kluba

@mitjan, brate i to me boli al' ne smem odem kod zubara :3 hahaha

@cole, pokusao sam i to ali je most previse nizak da sam samo nogu malo povredio i nista vise haha

@georg... kad bi u ovom "selu" bilo takvih rado bih

U suštini, poenta je da boli... to je ljubav. Ima jedna scena u seriji "Louie" gde on priča sa doktorom-susedom o toj Mađarici koja je bila nakratko u Njujorku, s kojom je imao vezu, ali je otišla zauvek. I on kaže da ga izuzetno boli i da pati. I doktor mu reče da je on najdosadniji lik kojeg je upoznao, jer ako on misli da je ljubav to kad su srećni i kad se vole i ljube i ebu, onda je pogrešio - jer ljubav je upravo bol, patnja. To nije najgore, to nije loše. Najgore je kad prestane da boli, kad prestaneš da mariš. Tad ljubav umire.

Razumem vas momci totalno,ja prvi sam pre nešto manje od 10 godina bio patetični derpe koji sluša Evanescence i sav nekako nežan...Dok nisam skontao da najbolje komade odvajaju trupci koji slušaju tada popularnog Đanija i BS.Kada me je prva šutnula jer sam bio p**ka i ujedno sponzor isplakao sam se kao kiša,našljok'o rakije i skontao da u rejvu je spas.Tamo sam zatekao fenomenalnu atmosferu al' kako rejv više ne postoji(barem u Kraljevu)besmisleno mi je pisati o tome...Jest' da i dalje vozim biciklu al' barem ne idem na posao.:mrgreen:

Nema veze sta ti slusas,bitan je tvoj karakter.
Biti previse dobar = nemas karakter jer ignorises svoje potrebe zbog ribe,previse zavisis od nje i onda te ona pocinje drkati u mozak. Svaka osoba bi ti to uradila,riba tu nista nije kriva.
Biti normalan znaci imati neke granice i crvene linije,imati principe iza kojih cvrsto stojis i koje neces da menjas zbog ribe,ne zavisiti od nje,ali je volis (posle par meseci veze,2-3 meseca) i nikako ne reagovati agresivnoscu i nasiljem na njene provokacije. Vecina stvari su samo testovi.
"Losi momci" nisu losi prema devojkama,oni ljudi imaju karakter i svoje ja i logicno je da ce ribe da gravitiraju ka akvima jer devojci je potreban muskarac,a ne beskicmenjak. :)

Sad svi da mi platite pivo u nekoj kafani jer sam vam otkrio tajnu. :)

Budite buljaši al' s kičmom.
smallt11.png

U suštini, poenta je da boli... to je ljubav. Ima jedna scena u seriji "Louie" gde on priča sa doktorom-susedom o toj Mađarici koja je bila nakratko u Njujorku, s kojom je imao vezu, ali je otišla zauvek. I on kaže da ga izuzetno boli i da pati. I doktor mu reče da je on najdosadniji lik kojeg je upoznao, jer ako on misli da je ljubav to kad su srećni i kad se vole i ljube i ebu, onda je pogrešio - jer ljubav je upravo bol, patnja. To nije najgore, to nije loše. Najgore je kad prestane da boli, kad prestaneš da mariš. Tad ljubav umire.

Zašto je najgore kad prestane da boli? xD

Back