Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Imam problem sa samopouzdanjem i depresijom. I nemam neku zelju da tu sta promenim.
Doduse ovo i nije neki problem za mene, ali rekose mi da se mora resiti xD

fora s ovim prvim je da se osvestiš gde si slaba i da radiš na tome da to regulišeš, bitno je samo da ne upadneš u letargiju. Znam mnogo ljudi koji su zbog prevelike duševne tromosti upali u letargiju umesto da ih bolno mesto motiviše na napredak. To su slabići, nemoj biti slaba :mrgreen:
Što se tiče depresije, ako misliš na neki osećaj bedaka generalno, pf, to svi imaju, ide s godinama :lol:

Kad je coveku lose nek samo pomisli kako je ljudima sto zive u Africi,Bliskom istoku,Juznoj i Centralnoj Americi,Kini i centralnoj i Juznoj Aziji. Vec si bolji od vise od pola sveta.
Da ne racunamo Srbiju,Albaniju,Bosnu,Makedoniju,Bugarsku,Moldaviju i sl banana republike gde si garant bolji od vise od 50% stanovnistva. Covek se jednostavno onda oseca superiornijim.
Dzabe i onim Amerima i Svabama pare i sl kad su glupi ko ***** i ne znaju da zive, ili Japancima. Sta oni znaju sta je provod i sl?

Kad je coveku lose nek samo pomisli kako je ljudima sto zive u Africi,Bliskom istoku,Juznoj i Centralnoj Americi,Kini i centralnoj i Juznoj Aziji. Vec si bolji od vise od pola sveta.
Da ne racunamo Srbiju,Albaniju,Bosnu,Makedoniju,Bugarsku,Moldaviju i sl banana republike gde si garant bolji od vise od 50% stanovnistva. Covek se jednostavno onda oseca superiornijim.
Dzabe i onim Amerima i Svabama pare i sl kad su glupi ko ***** i ne znaju da zive, ili Japancima. Sta oni znaju sta je provod i sl?

http://forum.krstarica.com/showthre...tinejdzera?p=27086321&viewfull=1#post27086321

:lol:

Back