gost 199228
Veoma poznat
- Poruka
- 13.877
ja sam baš danas jeo palačinke, sa kremom i bananama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mogu li i ja da dobijem koju![]()

Volim sa pekmezom od šljiva al onim pravim po bakinom receptu..toga više nema doduše a ni šljive nisu što su nekad bile..
..a može i sa tečnom čokoladom pa malo mlevene plazme pa...i tako...![]()
bolji je džem Volim sa pekmezom od šljiva al onim pravim po bakinom receptu..toga više nema doduše a ni šljive nisu što su nekad bile..
..a može i sa tečnom čokoladom pa malo mlevene plazme pa...i tako...
- - - - - - - - - -
Tebi dve..mislim, ako možeš da ih savladaš...![]()

pekmez, znači ne ljušćene šljvebolji je džem
![]()
...za mene je sve što valja od tih stvari, pekmez...
ja nisam ni znala za tu razliku izmedju pekmeza i džema.....za mene je sve što valja od tih stvari, pekmez...
- - - - - - - - - -
..a marmeladu mrzim...
Imao sam pre rakiju od oljušćenih šljiva, bez oporog ukusa i baš je pitka bila 
hahahha ovo ko asocijacije

nešto nisam video u poslednje vreme.... bar u taverni![]()
..sunce joj njeno...
pa razgovor se i svodi na asocijacije..tako se ja zakačim za jednu reč u rečenici koja me podseti na nešto pa krenem da pričam, pričam...
..i tako pričam dok ne ućutim...
- - - - - - - - - -
..onda lepo i strpljivo sačekam sledeću asocijaciju za koju ću da se zakačim....![]()

Svidja mi se sto kod tebe rec zakaciti se.. ima pozitivan smisao![]()
Nikad sebe ne mozes da pripremis na najgore... radis najbolje za sebe misleci vedro.. a teskoce prevazilazis razumom.
..bar ja pokusavam trenutno da naucim sebe da ne reagujem emotivno i srcem na svaku prepreku..

ni ja nisam bolji... mada je možda i tako bolje, užele te se posle ljudi![]()
meni se dosta gluposti dešavalo u prošlosti, ali da se to nije desilo, ne bih bio okružen ovim dobrim ljudima kojima sam sad okružen... tako da ima tu nešto