Taverna IV

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volim sa pekmezom od šljiva al onim pravim po bakinom receptu..toga više nema doduše a ni šljive nisu što su nekad bile..:lol:

..a može i sa tečnom čokoladom pa malo mlevene plazme pa...i tako...:D
- - - - - - - - - -
Tebi dve..mislim, ako možeš da ih savladaš...:mrgreen:

ih... uzivam ja u hrani, ja to na tenane tamanim, paznja joj se mora posvetiti :)

MOzete kolko hocete.. moja S pravi :lol:
Ja volim sa pekmezomod sljiva isto, al onako polutke da se oseca ljuska
.. pecen dugo u rerni, sa stanglom crne cokolade na kraju.. koja se i ne oseti a da posebnu aromu :zbalavi:

ja nisam ni znala za tu razliku izmedju pekmeza i džema..:rumenko:...za mene je sve što valja od tih stvari, pekmez...:D

- - - - - - - - - -

..a marmeladu mrzim...

marmelade su pune zelatina i sl... pekmez je mahom od neoljušćenih voćki, a za džem se prvo oljušte :) Imao sam pre rakiju od oljušćenih šljiva, bez oporog ukusa i baš je pitka bila :aha:

hahahha ovo ko asocijacije

pa razgovor se i svodi na asocijacije..tako se ja zakačim za jednu reč u rečenici koja me podseti na nešto pa krenem da pričam, pričam...
..i tako pričam dok ne ućutim...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

..onda lepo i strpljivo sačekam sledeću asocijaciju za koju ću da se zakačim....:lol:

pa razgovor se i svodi na asocijacije..tako se ja zakačim za jednu reč u rečenici koja me podseti na nešto pa krenem da pričam, pričam...
..i tako pričam dok ne ućutim...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

..onda lepo i strpljivo sačekam sledeću asocijaciju za koju ću da se zakačim....:lol:

Svidja mi se sto kod tebe rec zakaciti se.. ima pozitivan smisao :)

Nikad sebe ne mozes da pripremis na najgore... radis najbolje za sebe misleci vedro.. a teskoce prevazilazis razumom.
..bar ja pokusavam trenutno da naucim sebe da ne reagujem emotivno i srcem na svaku prepreku..

Nikad sebe ne mozes da pripremis na najgore... radis najbolje za sebe misleci vedro.. a teskoce prevazilazis razumom.
..bar ja pokusavam trenutno da naucim sebe da ne reagujem emotivno i srcem na svaku prepreku..

Ja sam se trudila, trudila pa batalila...ne umem drugačije nego srcem i gotovo...
Ko zna zašto je to dobro..:)

- - - - - - - - - -

ni ja nisam bolji... mada je možda i tako bolje, užele te se posle ljudi :hahaha:

Daješ im sebe na kašičicu i oni uvek hoće još...:D

upravo tako... ko zna zašto je to dobro :) meni se dosta gluposti dešavalo u prošlosti, ali da se to nije desilo, ne bih bio okružen ovim dobrim ljudima kojima sam sad okružen... tako da ima tu nešto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back