Tattoo

250 eura mi traze za slicnu,sta mislite?
mariylyn.jpg
180E moja ponuda
l_1fa39aab91cd4656b7b3f74fedb7b767.jpg

evo da vidis kako radim kolor ,ovo je zapocet brus d.mada nije zavrsen ali...

Ja sam hteo da se istetoviram još pre 10 godina, ali nisam, zato što nisam imao ništa što meni nešto lično predstavlja.
Nisam hteo da uradim nešto bez veze, čisto radi fore.
Kad se radi tetovaža, to je bar moje mišljenje ona treba da ima neki smisao i da toj osobi nešto znači.
Ali ću sad sigurno da uradim, jer sam sad našao ono što želim da vidim na mom telu, ne zbog ukrasa nego radi moje satisfakcije, tako da ako nisi sigurna šta ćeš, bolje sačekaj još neko vreme
Poz

Meni se ne svidjaju tetovaze. Kontam da je to trendi :roll: Ali ne planiram da trajno obelezim svoje telo, znaci da budem za nekoliko decenija baba sa tetovazom :) Narocito su mi gadni ljudi koji imaju celo telo istetovirano. No, njihova stvar.
Meni su slatki neki motiivi poput leptira, zvezdi... Mozda uradim privremenu tetovazu, ali trajnu svakako - ne.

Ма мени је то тотално глупо. Мислим, да, једног тренутка у животу теби нека слика, симбол или знак посебно значе, и све је то на неки начин обележје неког периода и неког психичког стања у ком смо били. Али, ако ми се опет нешто тако пуно свиђа, не видим разлог да га нацртам на телу...И то трајно...У'вати неки папир, исцртај докле год желиш и 'оћеш, шта год, али ја стварно никад не бих урадила тако нешто неизбрисиво што траје до краја живота...Не знам, исувише сам променљива, тако да би ме тај таттоо вероватно у одређеном периоду нервирао..А баш и не бих одлазила на неке ласерске третмане и богтепиташтајош да би се то скинуло. Не бих чачкала мечку, што је сигурно сигурно је...

Smejaćemo se тогетхер. :D
Katastrofa.
Mada nisam nikad videla nekog/neku dedu/babu sa tetovažom.

Kako niste videli one dekice sa onim plavim razmrljanim mastilom po rukama gde se naziru nazivi tipa: СТЕВА ЈНА, МИЛЕ ЈНА, МИЛКА, ДРАГИЦА, pa slike kojekakvih tenkova, sidra i golih riba...

Kao i 90% matoraca koji su sluzili u JNA. I, jel ga neko cudno gleda zbog toga?

Pa, meni deluje malo smesno ponekad. Ali jedno je gledati chikicu sa malom tetovazom JNA, a drugo je gledati chikicu preko cijeg je celog ramena smezhurani pauk, tigar, devojka iz tinejdz dana ili tako nesto...

Back