Tattoo

Pa, meni deluje malo smesno ponekad. Ali jedno je gledati chikicu sa malom tetovazom JNA, a drugo je gledati chikicu preko cijeg je celog ramena smezhurani pauk, tigar, devojka iz tinejdz dana ili tako nesto...
Upravo tako.
Mi ni ne možemo da pojmimo šta je vojska u to vreme i pod tom ideologijom značila, tako da nečije dve ili tri godine života u takvim uslovima je apsolutno besmisleno porediti sa nečijim čistim hirom.

Upravo tako.
Mi ni ne možemo da pojmimo šta je vojska u to vreme i pod tom ideologijom značila, tako da nečije dve ili tri godine života u takvim uslovima je apsolutno besmisleno porediti sa nečijim čistim hirom.

"A u vojsci sam stekao druga do groba, i hronicnu upalu zgloba, suvenir na strazarske dane..."

:cool:

Svako radi sa svog tela sta hoce i zeli ali ja nebi to mogla..mozda sam ovog trenutka zaludjena necim ali to ne mora znaciti da stavljam to na moje telo i to trajnooooo.Trenutno nemam pozitivno misljenje o tetovazama,em sto bole,em sto ce biti na tvom telu celoga zivota..Ali,ko zna sta mi sutra moze pasti na pamet da uradim i kad bi mi palo na pamet da se istetoviram(nedaj Boze) to bi verovatno bilo nesto sto mi mnogo znaci u zivotu i sigurno bi bilo na nekom nestu gde ga niko ne moze videti sem mene i naravno mog partnera..Odvratne su mi tetovaze koje su na vidljivim mestima,jer mi to lici da je uradjeno radi drugih ljudi,a ne radi sebe same i sto mi to bas znaci.Tetovaze se moraju i odrzavati,treba svaki put posle kupanja da se mazu vazelinom,da ne izgledaju odvratno kada se koza razvuci..iako to mnogi ne rade.Emote zamisli da istetoviram neku glupost na ledjima ili po rukama/nogama i da se posle moram stideti zbog toga.aaaa uzas!!

Mama od moje prijateljice je imala rak dojke i u tom periodu zivota su dosta propatile obe i kada se sve to smirilo,kada je zena ozdravila one su odlucile da se istetoviraju obe..istetovirale su onaj mali rozi znak za "breast cancer" negde nogi..takve tetovaze potpuno podrzavam jer one ustvari znace nesto tim osobama,a ovo otalo....ma idi begaj

l_0da676199a5d27b2c96d4827ae8da8fd.jpg

kako lupetate,ne svi al vecina...bicemo gadni kad omatorimo sa i bez tetovaze..tako da ko voli nek izvoli a ko ne voli .......

Ja volim i sad ponekad da crtam po sebi. Najcesce po shakama...:mrgreen:

Ја не волим по шакама зато што имам манију ми руке буду константно чисте те ненормално често перем руке.
Опсесивно-компулсивна радња. :lol:
И тачно се види разлика у пигментацији - шаке су ми за нијансу беље од остатка руке. :)

Зато мислим да би ме нервирала нека тетоважа и да бих имала манију да је оперем. :D

Ја не волим по шакама зато што имам манију ми руке буду константно чисте те ненормално често перем руке.
Опсесивно-компулсивна радња. :lol:
И тачно се види разлика у пигментацији - шаке су ми за нијансу беље од остатка руке. :)

Зато мислим да би ме нервирала нека тетоважа и да бих имала манију да је оперем. :D
Za ovo prvo znam, imam ja jednog ortaka koji kako dodje kod mene mora da opere ruke i pre no sto ode. U medjuvremenu kako mu dodje.

A za ovo drugo :arrow: :hahaha: voleo bih do da vidim, jednom! :mrgreen:

Иначе, имам још једну манију везану за купатило > :lol:
Болес'.

Не'ш ти ништа видети. :mrgreen:

Па сад се и не примети толико пошто ме сунце није видело ово лето па сам сва бела као болесна. :D
Вене ми се онако баш провиде.

И баш зато мислим да ми не би таттоо пристајала.
Ово мало додајем на тему да замажем оффтопиц.

Иначе, имам још једну манију везану за купатило > :lol:
Болес'.
Daj reci da se malko smejem! :mrgreen:

Не'ш ти ништа видети. :mrgreen:

Па сад се и не примети толико пошто ме сунце није видело ово лето па сам сва бела као болесна. :D
Вене ми се онако баш провиде.

И баш зато мислим да ми не би таттоо пристајала.
Ово мало додајем на тему да замажем оффтопиц.

Je l' necu? Dobro, dobro... :cry:

Odradi neki tatto da potamnis kozu. ;) budi antiMajklDzekson! :mrgreen:

Daj reci da se malko smejem! :mrgreen:

Па оно, није смешно... :mrgreen:
Кад сам била дете бојала сам се звука који водокотлић испушта приликом пуштања воде у купатилу па сам запушавала уши.
Е, данас ми је остала несвесна реакција да запушим уши кад год пустим воду, иначе страха сам се решила.
Ал' то само код куће, нигде другде. Ваљда. :confused:

Je l' necu? Dobro, dobro... :cry:

Јој, хихи. :*

Odradi neki tatto da potamnis kozu. ;) budi antiMajklDzekson! :mrgreen:

Ајд, ићићемо заједно на тетовирање. :p

Back