Tattoo

Па оно, није смешно... :mrgreen:
Кад сам била дете бојала сам се звука који водокотлић испушта приликом пуштања воде у купатилу па сам запушавала уши.
Е, данас ми је остала несвесна реакција да запушим уши кад год пустим воду, иначе страха сам се решила.
Ал' то само код куће, нигде другде. Ваљда. :confused:
Ujebbemti! :eek: umalo se ne udavih plazmom kad sam procitao...:hahaha: oprosti, ali... :lol:
Ti si genije!

Јој, хихи. :*

Ајд, ићићемо заједно на тетовирање. :p

Bice tebi JOJ! I Lani isto! Celu sam koncepciju menj'o :confused:

Da, da icicemo... :roll:

Ujebbemti! :eek: umalo se ne udavih plazmom kad sam procitao...:hahaha: oprosti, ali... :lol:
Ti si genije!

Хахах, ти се редовно давиш плазмом због мојих постова, сети се и од раније.
Шта ћу, врло сам ексцентрична млада дама са разноразним манијакалностима. :cool:

Shinoda:
Bice tebi JOJ! I Lani isto! Celu sam koncepciju menj'o :confused:

:confused:
Неће мени бити ништа.
Ја ти ту нисам ништа крива.
Додуше нисам сигурна на шта тачно мислиш.
Имаш ПП ако желиш нешто да ми саопштитш. :)

@тема:
Tattoo. :kafa:

Devojka sa tetovazom je devojka sumnjivog morala, osim ako nema ta tetovaza nekog znacaja, sto predstavlja nesto iz njenog zivota. . .ma i to je sranje napisi knjigu ako imas nesto da kazes svetu :mrgreen:

Лик из града преко целог чела има тетоважу PUNK :mrgreen: Је.боте на сред чела панк да напишеш, па то није реално...

Лик из града преко целог чела има тетоважу PUNK :mrgreen: Је.боте на сред чела панк да напишеш, па то није реално...

Videla ja jednog ima iznad cela istetovirano white power...

Shix , Mima
Kakva koncepcija...tetoviranje? ja mislila da duvamo..ae odlucite se

Heeej, ja nemam tattoo pa mi je moral sumnjiv. Dozvoli kolega, ne umanjuj uneredjenost mog morala samo zato sto nemam para da si nesto nacrtkam na kozi.
Yeaah dirty moral

@Nixx
Lol...sto vise to veselije

Онда се исцртај, таман да будеш у фулу сумњивог морала, фазон да плашиш малу децу на улици z:mrgreen: А кад организујете ово фунфлање, очекујем да будем позван имам добру шему z:mrgreen:

Aaa са нама... :) Што ово стоко!? :р

-Тема (гистро)
Да, да тетоваже, јесте, добро је то, зависи све... :mrgreen:

I ja želim da se tetoviram.Moji roditelji dugo mi to nisu dozvoljavalji,ali napokon su popustili.Želim da se tetoviram na leđima,ali treba mi savjet od vas.Da li da stavim tetovažu na sred leđa malo ispod vrata ili sa strane?I vi koji ste se tetovirali,recite mi da li boli puno kad vas tetoviraju?
Molim vas neka mi neko odgovori!!!

I ja želim da se tetoviram.Moji roditelji dugo mi to nisu dozvoljavalji,ali napokon su popustili.Želim da se tetoviram na leđima,ali treba mi savjet od vas.Da li da stavim tetovažu na sred leđa malo ispod vrata ili sa strane?I vi koji ste se tetovirali,recite mi da li boli puno kad vas tetoviraju?
Molim vas neka mi neko odgovori!!!
Pa posto si zensko preporucujem ti da na gornjem desnom dijelu ledja istetoviras leptira, ruzu ili kao nekog andjela

Back