mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
ne, u Raski.![]()
Kad si već dotle stigla, mogla si i da produžiš do Kimija (ja to zato što mu moj muž leči pse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, u Raski.![]()
a zasto pa tetovaza mora da ima nekakvu poruku,uopste...sta sad kao IN su samo tetovaze sa porukom,jel...a ostale su totalno OUT.
Sto se mene tice,tetovaza je kao tapeta na zidu,lepa je i bez logike,a ako je logika pridodata to je samo plus koji omogucava da ti ona nikada ne dosadi kao sto tapete menjas jednom u 4 godine.
Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...
Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?
Nisu to muke...Nije strašno mašinicom...
Strašno je iglom, ono vojnički...
Može, to baš dobro da izgleda, ali ja ne volim ništa što se ne može promeniti kad se predomislim. Kako ono reče Lane Gutović u onoj emisiji: leptir na si.i, u kasnijim godinama može da izgleda kao kondor! Ima, načina da se stvar skine laserom, kažu, ali ne znam baš da li to ne ostavlja makar ožiljak. Ja sam više za onu kratkotrajnu varijantu koja izbledi. Šta ću, volim da menjam imidž, pa to je.
Da li postoje neke tetovaze (ne kana) koje traju odredjeni vremenski period godinu-godinu i po, jer ne volim tetoviranje koje ce ostati kada budem ostareohaha....
kakav kriterijum
ja obicno precrtavam muskarce kad su praznoglavi,nesposobni,dosadni i impotentni...mozda zato sto sam istetovirana![]()