Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i hocu da kazem, izgleda da si pogresno shvatio da bih je skrivala?Opet,ako i zelis da istetoviras nesto o cemu samo ti znas,ne bi trebalo da te bude briga da li ce iko i videti tetovazu tako da je trece lice i u ovom slucaju irelevantno.
Kako bih ja volela da imam tetovazu...bas ih volim...nego sad je kasno za to![]()
Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...
Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?
P.S. Ja sam perverzna...
A to sa tetovažama ima veze.... Kako?imam i ja jednu prelepu.
sama sam je nacrtala,posle je tattoo tip napravio profi crtez
toliko je volim da bi je svaki dan tetovirala ponovo ako treba
3 puta sam zamalo pala u nesvest--tako da sam morala da lezim dok sam je radila![]()
A to sa tetovažama ima veze.... Kako?
Mozes li da je postavis, da vidimo kako izgleda?
Ja sam dugo razmisljala o tetovazi al nisam imala hrabrosti da to uradim, posto imam prilicno osjetljivu kozu i mislila sam da ce me uzasno boljeti. Na kraju sam je ipak uradila. Mala "fairy" na clanku , u boji, i prekrasna je !!! Uopste me nije boljelo,cak mi je i prijalo dok mi je to radio i nesto me vuce da uradim jos!
A to kako ce to da izgleda za 50-60 godina, ne znam i ne zanima me. Ne znam ni da li cu biti ziva toliko.
Nisam rekla da bi bila skrivena.
Znacenje bi bilo skriveno. Ne bih se tetovirala zbog drugih, vec zbog sebe, i tetovaza bi bila neki vid motivacije. A sad, imati originalnu tetovazu jeste tesko, ali nije nemoguce
To i hocu da kazem, izgleda da si pogresno shvatio da bih je skrivala?
Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...
Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?
provalila sam sta znaci ovaj znak : ti si srednjevekovni lopov pereca
Bas si me nasmejala... 
Upravo sam i shvatila da zelis da se vidi ali da ima skriveno znacenje.Zato sam i pitala "zasto"![]()

Da moram ovo da kazem ali tetovaze u boji su mi fuj...to je kao da vas je neko napao flomasterima...