Tatoo

Jer ne volim ruze i tako te oblike koje ima svako :)
Salim se, ali ako bih odlucila nesto da iscrtam na sebi, ne bih zeljela da to ima gomila ljudi... Vec da to bude nesto karakteristicno za mene. A zasto tajno znacenje? Pa, ako to oslikava nesto licno, onda ne mora svako to da zna. Zato.

Pa ako to ne mora svako da zna onda je besmisleno stavljati tetovazu koju moze svako da vidi pa cak i u slucaju da znacenje ne zna.Ako zelis nesto da sacuvas za sebe onda je tetovaza pogresan i potpuno kontradiktoran nacin rukovanja tom tajnom.
Tetovaza je nacin da svetu objavis nesto o sebi,sta volis,sta mrzis,o cemu sanjas....ali ne i sta krijes.
Opet,ako i zelis da istetoviras nesto o cemu samo ti znas,ne bi trebalo da te bude briga da li ce iko i videti tetovazu tako da je trece lice i u ovom slucaju irelevantno.

Jos jedna stvar,do originalne a dobre tetovaze je jako tesko doci.Narocito ako je znacenje skriveno.To znaci da bi ti sama morala da je osmislis celu pa cak i ako nemas umetnickog dara.

Nisam rekla da bi bila skrivena.
Znacenje bi bilo skriveno. Ne bih se tetovirala zbog drugih, vec zbog sebe, i tetovaza bi bila neki vid motivacije. A sad, imati originalnu tetovazu jeste tesko, ali nije nemoguce ;)
Opet,ako i zelis da istetoviras nesto o cemu samo ti znas,ne bi trebalo da te bude briga da li ce iko i videti tetovazu tako da je trece lice i u ovom slucaju irelevantno.
To i hocu da kazem, izgleda da si pogresno shvatio da bih je skrivala?

imam i ja jednu prelepu.
sama sam je nacrtala,posle je tattoo tip napravio profi crtez
toliko je volim da bi je svaki dan tetovirala ponovo ako treba
3 puta sam zamalo pala u nesvest--tako da sam morala da lezim dok sam je radila:)

Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...

Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?

Imam tetovazu i planiram jos... Obozavam istetovirane muskarce...moj decko ima tetovaze po celom gornjem delu tela... I privlace me bas zato sto asociraju na huligane i robijase...
P.S. Ja sam perverzna...

uhh i ja ih obozavam al ne preterano puno tetovaza kao sto rade neki al Ami iz Miami inka moze no problemoo..kad se vratim s mora radim zvezdicu sa sestrom a posle nje imam vec nesto smisljenoo :)

Ja sam dugo razmisljala o tetovazi al nisam imala hrabrosti da to uradim, posto imam prilicno osjetljivu kozu i mislila sam da ce me uzasno boljeti. Na kraju sam je ipak uradila. Mala "fairy" na clanku , u boji, i prekrasna je !!! Uopste me nije boljelo,cak mi je i prijalo dok mi je to radio i nesto me vuce da uradim jos!
A to kako ce to da izgleda za 50-60 godina, ne znam i ne zanima me. Ne znam ni da li cu biti ziva toliko.

Evo i slicice,mada se ne vidi bas najbolje na ovoj fotkici:

т 022.jpg

Nisam rekla da bi bila skrivena.
Znacenje bi bilo skriveno. Ne bih se tetovirala zbog drugih, vec zbog sebe, i tetovaza bi bila neki vid motivacije. A sad, imati originalnu tetovazu jeste tesko, ali nije nemoguce ;)

To i hocu da kazem, izgleda da si pogresno shvatio da bih je skrivala?

Upravo sam i shvatila da zelis da se vidi ali da ima skriveno znacenje.Zato sam i pitala "zasto" ;)

Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...

Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?

Nemam neko posebno misljenje... Nekome stoje, nekome ne...

Mozda se nekad i odlucim za jedan simbol... Radio sam ga vec sa bojama da vidim kako mi stoji i zadovoljan sam... Preko cele misice, skoro od lakata do ramena...

Prieure_de_sion-logo.png

Back