Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se da neces zameriti sto sam zarad forumske populacije
koja zeljno iscekuje da vidi tvoj tet..
link stavila ovde http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=9980643#post9980643

i kosarkasa Milana Gurovica...
 i kosarkasa Milana Gurovica...
 , mada mi se cini da je greska u prezentovanju ove vrste tetovaze
, mada mi se cini da je greska u prezentovanju ove vrste tetovaze

nadam se da neces zameriti sto sam zarad forumske populacije
koja zeljno iscekuje da vidi tvoj tet..
link stavila ovde http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=9980643#post9980643

bezveze

Spam sopstvene teme...ali jače je od mene i za tvoje dobro...:Za jedno stručno lice, vrlo si nam detaljno izrazio svoje mišljenje o tetovaži

Spam sopstvene teme...ali jače je od mene i za tvoje dobro...:
Da sam na tvom mestu, smislio bi neki drugi nick i obratio se adminu da to promeni...

pa podseća me na flufanje...

Ali flufanjeKakav je to uopšte izraz?

priznajem....
 priznajem.... pingvincica .............
 pingvincica ............. bas je sladak.....i onda nisam dalje htela nista.......ali znate ono kad se jednom navuces.....
 bas je sladak.....i onda nisam dalje htela nista.......ali znate ono kad se jednom navuces..... kao droga bleze varijante... pa sam onda napravila i drugu na ledjima (zadnji deo kicme.....
 kao droga bleze varijante... pa sam onda napravila i drugu na ledjima (zadnji deo kicme..... ) i to ja obicno uradim kad mi je sve nesto shit u poslednje vreme pa ne znam sta cu od sebe i treba mi promena , a ne zato sto pola riba u gradu ima.....
) i to ja obicno uradim kad mi je sve nesto shit u poslednje vreme pa ne znam sta cu od sebe i treba mi promena , a ne zato sto pola riba u gradu ima..... a nekad ni samu sebe.....
 a nekad ni samu sebe.....imam i ja ....priznajem....
i to jednu na guzi....pingvincica .............
bas je sladak.....i onda nisam dalje htela nista.......ali znate ono kad se jednom navuces.....
kao droga bleze varijante... pa sam onda napravila i drugu na ledjima (zadnji deo kicme.....
) i to ja obicno uradim kad mi je sve nesto shit u poslednje vreme pa ne znam sta cu od sebe i treba mi promena , a ne zato sto pola riba u gradu ima.....
ja iovako uvek radim po svojoj volji i ne slusam nikoga....a nekad ni samu sebe.....