gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sori..
slika je losa, ali opet ne volim da stavljam slike svoje tetovaze..

gledao sam jednu emisjiju miami ink na discovery, kad šegrt japanac radi svoj prvi tet, i istetovira na svojoj glavi natpis, nešto kao "made in japan", na šta se gazda razljuti opasno i pomisli da mu da otkaz zbog toga. razlog je taj da se japanac možda neće baviti tim poslom dugo i ko će da ga primi na neki pristojan posao sa tim natpisom. ili licemerje ili je u tet kodeksu da se skalpovi ne tetoviraju..

gledao sam jednu emisjiju miami ink na discovery, kad šegrt japanac radi svoj prvi tet, i istetovira na svojoj glavi natpis, nešto kao "made in japan", na šta se gazda razljuti opasno i pomisli da mu da otkaz zbog toga. razlog je taj da se japanac možda neće baviti tim poslom dugo i ko će da ga primi na neki pristojan posao sa tim natpisom. ili licemerje ili je u tet kodeksu da se skalpovi ne tetoviraju..
 odbijaju da rade tetovaze na rukama, stopalima, glavi. razlozi: svesni su sta znaci imati takvu oznaku na vidljivom mestu i da si belezen za citav zivot  da to moze doneti dosta problema pri nalazenju posla i generaln u zivotu-predrasude. i na rukama i stopalima tetovaze se mnogo vise habaju, pa to i nije eka reklama...
 odbijaju da rade tetovaze na rukama, stopalima, glavi. razlozi: svesni su sta znaci imati takvu oznaku na vidljivom mestu i da si belezen za citav zivot  da to moze doneti dosta problema pri nalazenju posla i generaln u zivotu-predrasude. i na rukama i stopalima tetovaze se mnogo vise habaju, pa to i nije eka reklama... jel se ovo sunce zove "kako unakaziti svoja leđa", ili kako već...?

Jaoooj ova tetovaza sa suncem....odvratno je sunce...taj face i te oci i jos zelene.....katastrofa....unakazili su ga.Sunce treba da ima umiljat pogled,dobrocudan pogled , ne ovaj.....Ne dopada mi se tetvovaza uopste....

Ja idem da radim TATTOO SUTRA!!!!!

Hoćemo videti neku sličicu sutra?
 Hoćemo videti neku sličicu sutra?Jao blago tebiHoćemo videti neku sličicu sutra?

Pa da je crtao sunce kakvo 'treba' da bude, ta tetovaža bi izgledala nekako ovako:

Subjektivni doživljaj, ženo!
A kako bi trebalo onda srce da se crta???????
Pa da je crtao sunce kakvo 'treba' da bude, ta tetovaža bi izgledala nekako ovako:

Subjektivni doživljaj, ženo!
A kako bi trebalo onda srce da se crta???????
O čemu mi pričamo bre, rekoh da nigde nije zapisano kako nešto 'treba' da se crta...
stavila sam sliku tetovaze pa ko hoce nek vidi
Gde, gde?
stavila sam sliku tetovaze pa ko hoce nek vidi
Pa hoću i ja da vidiiim