Tatoo

jooooj

tattoo_ass_girl1.jpg

zanimljiva informacija, doduse neproverena:
Before Berber women got ID cards they used to tattoo their forehead to mark their tribe, and tattoo their chins to show whether they were married or divorced and how many children they had.

munjo: ja moj tet cekam da se iskristalise vizuelno :lol: jedno desetak god... mislim da sam blizu da odradim crtez... pa onda dok se odlucim za majstora, razbijem sve tripove o nehigijeni i bolestinama- znaci sa jedno 50 god cu se konacno istetovirati... :lol:

volela bih jos jednu.....malu vilu koja grli planeticu i zanesenog pogleda.....na desnu lopaticu bih je stavila.....:(.....bas

http://www.fantasy-tattoos.com/amy.shtml e tu je ta slika....hocu tuuuuuu

simpa je vila, nego zanima me, koliko slicno izgleda takva vila kad je istetovirana sa samim crtezom? meni se cini da na kozi nikada ne moze tako da se uradi i da vecina tetova u boji ima tu sirovost boje, dozu "plasticnosti", e sad da li je to samo do majstora :lol: ili jednostavno boje tako izgledaju u/na kozi?

simpa je vila, nego zanima me, koliko slicno izgleda takva vila kad je istetovirana sa samim crtezom? meni se cini da na kozi nikada ne moze tako da se uradi i da vecina tetova u boji ima tu sirovost boje, dozu "plasticnosti", e sad da li je to samo do majstora :lol: ili jednostavno boje tako izgledaju u/na kozi?

:) zato sam ja uradila u crnoj varijanti...crna posle posivi ali ostane lepa.....imala sam u boji, staru tetovazu ruze i boje su se drzale....zelena i crvena pored crne....i bilo je ok....ne bih nikad mnogo sareno uradila...mozda blago sencenje u drugoj boji......

Back