neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
u je...
digo mi se...![]()
ovo digo mi se, si stavio naknadno....kasno Marko na Kosovo stize....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u je...
digo mi se...![]()

pa naknadno mi se digo...![]()
pa znam, zato i kazem da kasnis....
jedno desetak god... mislim da sam blizu da odradim crtez... pa onda dok se odlucim za majstora, razbijem sve tripove o nehigijeni i bolestinama- znaci sa jedno 50 god cu se konacno istetovirati... 
i ja imam leptira na goozi...ali, vala ne tolikog....![]()

i ja imam leptira na goozi...ali, vala ne tolikog....![]()

Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...
Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?
nikako da skupim pare da prepravim moju sličku...ko da je milion pichka mu materina...

.....bas volela bih jos jednu.....malu vilu koja grli planeticu i zanesenog pogleda.....na desnu lopaticu bih je stavila..........bas
http://www.fantasy-tattoos.com/amy.shtml e tu je ta slika....hocu tuuuuuu
ili jednostavno boje tako izgledaju u/na kozi?simpa je vila, nego zanima me, koliko slicno izgleda takva vila kad je istetovirana sa samim crtezom? meni se cini da na kozi nikada ne moze tako da se uradi i da vecina tetova u boji ima tu sirovost boje, dozu "plasticnosti", e sad da li je to samo do majstoraili jednostavno boje tako izgledaju u/na kozi?
zato sam ja uradila u crnoj varijanti...crna posle posivi ali ostane lepa.....imala sam u boji, staru tetovazu ruze i boje su se drzale....zelena i crvena pored crne....i bilo je ok....ne bih nikad mnogo sareno uradila...mozda blago sencenje u drugoj boji......