Tatoo

Imao je jedan lik sto je jedno vreme trenirao sa mnom....skorpiona sa leve strane na stomaku...i, tz,nije to to...ja vec imam u glavi osmisljeno kako ce to na meni izgledati...i tribali naravno...samo moram jos dosta da cekam:neutral:
Inace, po meni...ne treba ni previse mala da bude...a ni previse velika i upecatljiva..i nikako sablon...ali mora nesto mocno da predstavlja:),i da ta tetovaza ima neki smisao,mrzim kad neko stavi nesto cisto zato sto vecina tako radi,a nema pojma sta mu to znaci....i obavezno simetricna...ne volim kad je samo sa jedne strane...

Poslednja izmena:
Ma jeste i to ...ali ovo sto bi ja hteo...nisu ni tribali:lol:...ali bar najslicnije njima:)Nacrtacu jednom..
Nego @Dilajt ona skroz dole,predzadnja nije losa:)

Poslednja izmena:
202924_f520.jpg

Moćnoooo!!!

Imam jednu malu tattoo na nozi, egipatski AmonRa.Trebalo mi je par godina da se skontam sta bih uradila jer one ostaju za cio zivot.
Inace imam tattoo studio, radim s muzem vec skoro 10 god.Posla je sve vise.To je postalo nesto normalno.
Sve mi je to veoma zanimljivo, ima raznih ljudi koji dolaze a o njihovim idejama da i ne govorim.Npr. covjek imao istetoviranog Tarzana preko citavih ledja i hoce da prepravi.Bilo mi smijesno, ma gdje bas tu sliku uradi i to u ona stara vremena, iglom i koncem.Ma heroj je, sta da vam kazem.

Ja sam dugo razmisljala o tetovazi al nisam imala hrabrosti da to uradim, posto imam prilicno osjetljivu kozu i mislila sam da ce me uzasno boljeti. Na kraju sam je ipak uradila. Mala "fairy" na clanku , u boji, i prekrasna je !!! Uopste me nije boljelo,cak mi je i prijalo dok mi je to radio i nesto me vuce da uradim jos!
A to kako ce to da izgleda za 50-60 godina, ne znam i ne zanima me. Ne znam ni da li cu biti ziva toliko.

e bas naidjoh na ovu temu i razmisljam....nisam na moje tetovaze ni pomislila nedeljama...to mi tako postalo normalno....i volim ih i ne mogu da zamislim da ce mi jednom smetati...pa to sam ja....:)

pitanje za ove..koji prepravljaju..
u cemu je problem?
u tetovazama koje su radili kvazi majstori..
pa kompletno radite novu sliku preko stare..
ili dopunjavate, ulepsavate..?

pitanje za ove..koji prepravljaju..
u cemu je problem?
u tetovazama koje su radili kvazi majstori..
pa kompletno radite novu sliku preko stare..
ili dopunjavate, ulepsavate..?

imala sam istu tetovazu kao i bivsi muz...eto, uspeo me nagovoriti na romantiku....:roll:....posle ta tetovaza nije imala smisla.....sad imam lepsu i vecu. na levoj sisi....ajde, mozda je malo prevelika za dekolte ali ja je volim...crno srce koje gori i na kome se greje leptir.....:)

Back