Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm....bila..videla..proshla svuda...lepa priroda ...nisam fascinirana ni sa chim drugim osim toga...no ko nije video neshto drugachije bice odushevljen verovatno...
Hmmm....bila..videla..proshla svuda...lepa priroda ...nisam fascinirana ni sa chim drugim osim toga...no ko nije video neshto drugachije bice odushevljen verovatno...
Ukusi su razlichiti...nekom se neshto svidja nekome ne...prijao mi je odmor tamo ali nisam fascinirana kao vecina vas...Meni odmor chine i druge stvari osim istrazivanja netaknute prirode...Moj utisak je drugachiji -i shta sada?...Zashto odmah hejtovati nekog ako o Tasosu nije napisao sve u superlativu..
Joj ljudi predali smo papire za vizu i sutra u 15.30 idemo po rezultate. Nocas mi nema spavanja... Bas se neki djavo brinem...![]()
Pomagajte ljudi...![]()
![]()
Idem 16 septembra u Limenas u vilu Delfiniu...
Pretrazivala sam temu,ali nisam nashla nishta o toj vili...
Puunoo su mi pomogli svi vashi postovi,ali i dalje sam jako nervozna.Idem sa dechkom,a od nas dvoje se ne zna ko se gore snalazi u nechem nepoznatom
Hvala vam puunoo unapred...Bilo kakva informacija ce mi dobro doci.Od opisa smeshtaja, insekata,preko cena,do vremenske prognoze...![]()