TASOS - u reči i slici

Evo malo i današnjih slika Golden Beacha (Skala Potamia - Chrissi Amoudia) snimljenih pre 15-tak min. web kamerom koja se nalazi na hotelu Blue Bay.

78262408un6.jpg

18952863rh9.jpg

78748481mj4.jpg

96013725eu4.jpg

Volim kad mi ljudi ne veruju, a ja da ih onda demantujem. ;)
Za sve neverne Tome :arrow: http://www.go-thassos.gr/thassos-webcam/golden-beach/webcam.html
Dakle, u pitanju su snimci sa web kamere (kao što sam i napisao) zato boje i nisu nešto naročito, a suncobrani jesu u 5 redova (u pojedinim delovima plaže) s obzirom da je sada avgust mesec (špic sezone, koji polako prolazi), a ti si bila krajem juna, pa je i gužva bila daleko manja.

Hmmm....bila..videla..proshla svuda...lepa priroda ...nisam fascinirana ni sa chim drugim osim toga...no ko nije video neshto drugachije bice odushevljen verovatno...

Jel' ovo tvoj komentar za Tasos uopšte? Ako sam dobro razumela, htela si da kažeš da ti se dopala priroda i ništa više specijalno? Ako je tako, onda se slažem-lepota Tasosa je upravo u njegovoj netaknutoj prirodi. :cool:

Hmmm....bila..videla..proshla svuda...lepa priroda ...nisam fascinirana ni sa chim drugim osim toga...no ko nije video neshto drugachije bice odushevljen verovatno...

Mislim da je ovaj komentar suvišan:thumbdown:...jer netaknuta priroda i fantastične plaže su najjači adut Thassosa. Iz ličnog iskustva, odgovorno tvrdim da plaže i more Thassosa mogu da se porede sa nekim od najlepših plaža na svetu (bar prema Discovery). Ne želim da ispadne kao hvala ali bila sam na nekim od tih plaža i ostrva u Karibskom moru, na plaži Bavaro u Dominikanskoj Republici i sl. pa opet ove godine ponovo idem na Thassos. Ono što nedostaje ovom ostrvu, a meni lično ne, možda je viši nivo turističke ponude i organizacije. Ipak na Thassosu postoji nekoliko odličnih hotela visoke kategorije pa ko voli i može sebi to da priušti... :ok:

Ukusi su razlichiti...nekom se neshto svidja nekome ne...prijao mi je odmor tamo ali nisam fascinirana kao vecina vas...Meni odmor chine i druge stvari osim istrazivanja netaknute prirode...Moj utisak je drugachiji -i shta sada?...Zashto odmah hejtovati nekog ako o Tasosu nije napisao sve u superlativu..

Ukusi su razlichiti...nekom se neshto svidja nekome ne...prijao mi je odmor tamo ali nisam fascinirana kao vecina vas...Meni odmor chine i druge stvari osim istrazivanja netaknute prirode...Moj utisak je drugachiji -i shta sada?...Zashto odmah hejtovati nekog ako o Tasosu nije napisao sve u superlativu..

Mislim da si pogrešno shvatila:???:... naravno da svako ima prava na svoje mišljenje i normalno je da nam se ne sviđaju svima iste stvari ali onda nemoj da kažeš no ko nije video neshto drugachije bice odushevljen verovatno... Ako se već uključuješ na forum probaj da obrazložiš svoje viđenje i možda nekom pomogneš da se odluči ili odustane od ovakvog vida letovanja...u krajnjem slučaju to je poenta foruma. :bye:

Juce smo se vratili sa Tasosa,proveli smo 10 predivnih dana u Potosu i okolini.Prvi put smo letovali na ovom lepom ostrvu,putovali autobusom preko agencije,na granicama minimalno cekanje,dobra organizacija .Potos kao mesto me bas nije odusevilo,dosta je prometno i izuzetna guzva na gradskoj plazi.Obisli smo okolne plaze na razne nacine, peske,autobusom i taksijem,uzivali u predivnoj prirodi i lepim plazama.Kao dobra lokacija nam se najvise dopao Pefkari,sa lepom i cistom plazom ,izuzetnim kaficima i restoranima,nije bila preterana guzva.Prelepa je i Rosso Gremos plaza,Notos plaza,dobar provod na Tripiti plazi.Na svim plazama smo se sretali sa malim meduzicama (onim malim ljigavim i bezopasnim),a bilo je i onih vecih braon boje ,koji mi se nisu uopste dopali .Obisli smo i Limenariju ,izuzetno nam se dopala,upoznali smo predusretljivu Nikanu.Opsti utisak je dobar,mnogo su nam pomogli saveti forumasa,lakse smo se organizovali.Na ovo ostrvo cemo sigurno jos doci,zbog prelepe prirode i cistoce mora,shvatili smo da nam je potrebno vise dana boravka i obavezno sopstveni prevoz.

Drage Tasoslije evo svezih utisaka sa naseg divnog ostrva.Bili od 12-27.08 u Skala Potamia i proveli se fantasticno.predivan smestaj,50 metara od plaze,njenog najsireg dela,cista voda,bez ijedne meduze.Supermarketa pet,odlicno snabdevenih,nekoliko pekara ,jedna mesara koja radi od 8-24 i u svakom trenutku sveze meso.Kafica,restorana,poslasticarnica,taverni sa girosom i suvlakijem toliko da smo mogli svakoga dana da idemo na razlicito mesto.Prodavnica suvenira i ostalih stvarcica dovoljno za obilazak i shoping,pri tom cene su bile pristupacnije nego recimo u potosu ili limenasu(ne samo suvenira nego i hrane).Najvaznije od svega domacini svuda ljubazni,predusretljivi i usluzni.I jedna vazna informacija za sve-za 15 dana boravka videli ukupno 5 pcela,a i raid smo dzabe kupovali,komaraca nije bilo.Nemojte praviti paniku oko insekata ,u Beogradu ih ima mnogo vise.Obisli smo celo ostrvo i naravno slazem se sa svima-PREDIVNO je zaista.

divno nanchi....:D
Ti ides u istom periodu kada i mi otprilike, 9.9.
gde idete?

da Dixie, gde si bila? Drago mi je da niste imali probleme sa pcelama jer mnogima to stvara problem, a ja sam ih jedva primecivala isto prosle god. sem u Panagiji na rucku

cmoko samo da ti :bye:

Pomagajte ljudi... :) :) :)
Idem 16 septembra u Limenas u vilu Delfiniu...
Pretrazivala sam temu,ali nisam nashla nishta o toj vili...
Puunoo su mi pomogli svi vashi postovi,ali i dalje sam jako nervozna.Idem sa dechkom,a od nas dvoje se ne zna ko se gore snalazi u nechem nepoznatom :)
Hvala vam puunoo unapred...Bilo kakva informacija ce mi dobro doci.Od opisa smeshtaja, insekata,preko cena,do vremenske prognoze... :)

Pomagajte ljudi... :) :) :)
Idem 16 septembra u Limenas u vilu Delfiniu...
Pretrazivala sam temu,ali nisam nashla nishta o toj vili...
Puunoo su mi pomogli svi vashi postovi,ali i dalje sam jako nervozna.Idem sa dechkom,a od nas dvoje se ne zna ko se gore snalazi u nechem nepoznatom :)
Hvala vam puunoo unapred...Bilo kakva informacija ce mi dobro doci.Od opisa smeshtaja, insekata,preko cena,do vremenske prognoze... :)

Ne brini, evo jednog opisa koji sam pronasla :D

Sve pohvale za vilu Delfinia.
Nedavno sam se vratila sa Tasosa i puna sam pozitivnih utisaka.
Vila je nova, prelepo uredjena. Higijena je na visokom nivou, sobe se redovno odrzavaju, redovno se menjaju peškiri i posteljina. Osoblje je izuzetno ljubazno, uvek nasmejano i predusretljivo. U svakom momentu su bili spremni da nam pomognu i pruže informacije koje su nam bile potrebne. Ukoliko želite odmor na prijatnom mestu, blizu centra a opet dovoljno udaljenom od buke i gužve, onda je ova vila pravi izbor.

Back