TASOS - u reči i slici

plaza vati jedna od najlepsih na ostrvu do koje je jedino moguce doci brodom

P7130271.jpg

Zeljka, jesi to ti?
Ej Ne znam sta ti to znaci da je Argus najbolja agencija, kada si rekla da ces pljuvati po agenciji kad se vratis... A sad odjednom da su super.
Inace ljudi, argus je kao hteo da bude super, al su imali gomilu propusta.
Sitne necu nabrajati, a ima ih.
Mi smo se super proveli na ostrvu, al ne zahvaljujuci njima.
Kuca Ilios je katastrofa, ne daj boze da mladi tamo stanuju.
Manje zabrane sam video u filmovima o zatvorima.
Znaci ljudi, izbegavajte kucu ILios, zbog "domacina", od kojih ce vam biti muka.
Non stop su u dvoristu kraj bazena, 24h, gori su od dragstora.
Uvek bar jedno od njih troje koliko ih ima u toj kuci, sedi kraj bazena i bulji u vas.
Neprijatna situacija.
Trudili smo se da budemo sto manje u kuci, cisto da ih ni ne gledamo.
A sto se tice Vesne, vodica, sramota za agenciju sto je ima.
Ona je tu za svaki problem koji imate, al nista drugo ne zna da postigne, sem sto se smeska sta god je pitate, i pravi se luda.
Morao sam da istaknem ovo za kucu i agenciju, stvarno su nas razocarali, nisam hteo da neko jos prodje, kao i mi, pa nek nadje bilo koji drugi nacin putovanja na Thasos, koji je bas bas po ukusu moje devojke i mene.
Svi koji idu, jedini savet je da se opustite i uzivate, sve se brzo pokonta, i vrlo je jednostavno mesto.
A sto se tice plaza, neka svako ima svoj nacin za bodovanje plaza.
Plaza na koju smo najcesce isli, jeste Makriamos, iz prostog razloga, jer oduzima dah, a pod dva, blizu je.
Sto se tice Golden Beacha, dugacka plaza, al ne toliko cista, mada skidam kapu i za nju.
Aliki ima predivno arheolosko nalaziste, videcete i sami.
vredi doci na ostrvo jos koji put....
A pcele, muve, komarci, i ostali instekti su jedino cega skoro NEMA.
Za razliku od Nine82, a bili smo u istom periodu. 07.07-18.07, ja u sobi nisam video 2 komarca tokom letovanja, sve sa otvorenim vratima od terase tokom noci, i bez ikakvih raid-ova i autana.
Zato, relax...
Lep provod zelim svima koji idu i nek istrazuvaju ostrvo na svoj nacin, i uzivajte. pozzz

sto se agencije tice nisu bas takvi kakvi kazes da su a sto se vodica tice i tu gresis jer mislim da je vesna bila dobra
nama je izlazila u susret i sve sto smo trazili to smo i dobili
na nju nemam nikakvih zamerki
na gazdaricu vile imam ali vodic je rekao da je vise nece uzimati tu vilu i sam si bio prisutan kad se sa njima svadjala zbog nas
nije se samo smejala i gledala
a i zadnjih 5-6 dana bilo je sve ok
sedeli smo i na terasi do kasno i skakali u bazen i ceo dan sedeli pored bazena cak i za vreme odmora i nije nas niko terao i dirao
ispade kao da smo bili u alkatrazu nemanja
nije sve tako crno
a tako misle i ostali
mi smo zadnjih 3 dana proveli u vili nesmo isli na plaze i bilo nam je super
vila nije hajat ali ako si vec bio u grckoj znas da je svuda tako u privatnom smestaju
pozdrav:)

Poslednja izmena:
a ja imam jedno pitanjce : idemo sa decom na Tasos - Potos krajem avgusta u Kamari hotel...nama je prvi put da idemo na Tasos, zahvaljujuci vama, poprilicno informisani o "tehnickim" stvarima i o lepoti samog ostrva (mada nismo hteli bas sve da citamo da bi ponesto ostalo i za nasu avanturu:))..sad su nas "naplasili" da je hladno u tom periodu, i to ne samo vani vec i more pa molim da me "razuverite":)))..hvala unapred!!!

Narode, da li je neko bio ovog leta u hotelu LENA u Limenasu?
Treba mi bilo kakva info... kakav je, gde se nalazi itd.
Hvala unapred!

evo mi smo se vratili iz limenasa 18.7 bili smo preko argusa u kuci ilios
hotel lena sam vidjala svaki dan jer nam je bio na putu za plazu,nazalost ne znam nikog ko je bio u tom hotelu
spolja izgleda onako,nije lose a nalazi se u ulici koja vodi ka plazi,nije daleko od plaze,to je jedna od vecih ulica u limenasu
nadam se da ce vam biti lepo
pozdrav:D

Da li autobusi staju kod hotela-plaža? Tj. da li su pojedine veće plaže ujedno i usputne stanice?

Možda je glupo pitanje, ali eto. Kako se npr. stiže busom od Limenasa do Pahisa? To je linija Limenas - Skala Prinos, ako se ne varam. Da li vozač sam staje kao kod nas u lokalnom sabraćaju ili moraš da ga zamoliš? Da li uopšte hoće tako nešto da uradi?

Da li autobusi staju kod hotela-plaža? Tj. da li su pojedine veće plaže ujedno i usputne stanice?

Možda je glupo pitanje, ali eto. Kako se npr. stiže busom od Limenasa do Pahisa? To je linija Limenas - Skala Prinos, ako se ne varam. Da li vozač sam staje kao kod nas u lokalnom sabraćaju ili moraš da ga zamoliš? Da li uopšte hoće tako nešto da uradi?

pa koliko ja znam oni staju na svakom cosku,to znaci na svim plazama i kod svakog hotela,ne znam samo da li trebas da ih pitas ili samo ustanes kad zelis da sidjes a oni stanu.
nemas razloga za brigu kad odes tamo sve ce ti objasniti
uglavnom autobusa ima,idu cesto,nisu skupi i staju svuda

;)

Mi idemo sad u avgustu ali neidemo kolima pa me zanima kakve su plaze u Limenasu. Cini mi se da nam je bliza Tarzanas plaza jer imamo nekih 500-600 m do centra grada od vile pa ako mozes da mi kazes kakva je Tarzanas plaza i jel velika guzva na njoj.

Tazanas je mala plaza, lepa je ali nije nista sad specijalno, gradska je fina,cista, guzva je ali je steta da ne vidite mnogo lepse plaze koje postoje na Tasosu, jer ne mogu da se mere sa plazama u Limenasu. Paradiso je stvarno rajska i to ne smete da propustite a ima ih jos dosta prelepih. Iznajmite bar na dan, dva kola,dovoljno ce vam biti da ga obidjete i da dobijete mnogo bolju sliku o Tasosu.

a ja imam jedno pitanjce : idemo sa decom na Tasos - Potos krajem avgusta u Kamari hotel...nama je prvi put da idemo na Tasos, zahvaljujuci vama, poprilicno informisani o "tehnickim" stvarima i o lepoti samog ostrva (mada nismo hteli bas sve da citamo da bi ponesto ostalo i za nasu avanturu:))..sad su nas "naplasili" da je hladno u tom periodu, i to ne samo vani vec i more pa molim da me "razuverite":)))..hvala unapred!!!

Mi smo bili prosle godine u septembru, od 10. do 20. i bilo je super. More je bilo toplo, temperatura vazduha idealna, uvece je sveze i mora da se ponese nesto sa duzim rukavima, ali je zato za spavanje odlicno. Klima nam uposte nije bila potrebna. Kisa nam je pala samo poslednjeg dana kad smo vec kretali za Srbiju. Po mom misljenu u Grcku treba ici u junu i septembru, kada je klima najprijatnija i naravno, ako se ide sa decom, sunce nije jako, kao u julu i avgustu. Zato, nema razloga da se plasite, mislim da niste pogresili. Zelim vam lep provod i odmor!!!

I ja idem u Limenas. Ali cula sam da su plaze lepe, malo doduse mora da se pesaci (ja to volim :lol: ), ako neces na gradsku plazu. Cene su pristojne sasvim, skoro mi se sestra vratila.Npr. pice za dvoje u kaficu 3.5 evra i sl.

Nemoj se zavaravati sa juznim delom, Limenas je extra, ja sam bio tamo pre dve nedelje, i extra je, samo nije ako ides u vilu ILIOS, ako imas tu rezervaciju otkazi je odmah.....

Back