Evo ja ću ti reći da si izabrala ooodličan smeštaj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim vas da mi detaljnije opisete strukturu apartmana u vili Aleksandros (Skala Potamija).U agenciji su mi dali nepotpune informacije.Nije mi jasno koliko spavacih soba ima, da li krevet u dnevnom boravku smatraju drugim lezajem za dve osobe ili postoje dve spavace sobe?
Evo ja ću ti reći da si izabrala ooodličan smeštaj![]()
UUU Nikana izvini, nisam znala da radiš u Magicu sada mi je malo neprijatnoops:, ali sve sto sam rekla bilo je iskreno.
Verujem da je iskreno, nema potrebe da se meni izvinjavas.
Ja docekujem goste na Tasosu. Obecavam da ces dobiti osmeh cim se sretnemo ovde.![]()
Kad smo vec pomenuli Magic, moram da prokomentarisem njihova DVD izdanja o Tasosu i Sitoniji. Dobro snimljeno, realno prikazano, ali tekst koji neka placena spikerka cita, a koji je ocigledno pisala Milena, vlasnica agencije, je KATASTROFALAN.
Pročitali smo ceo forum prošle godine ali nažalost bili smo sprečeni da odemo, zaljubili smo se u Tassos preko vaših reči slika pa smo rešili ove godine definitivno da odemo.Da li neko zna za hotel-apartman Roula Limenas iz ponude Perla tursa?
Ljudi, ovde ima stvarno previse strana..... procitala sam jedan deo, ali je tema o celokupnom Tasosu, a mene interesuje konkretno Limenarija, vila Elena..... butala sam nesto po netu, ali su mi to dosta nedovoljne informacije
Rezervisala sam vec za 7.7.2008. preko argusa, ali iskreno su me vasi komentari o onim vilama uz kanal i losim plazama i ona prica o automobilu pokolebali.
Na more se zapravo ide zbog odmora i kupanja.... a ako je u samom mestu losa plaza... da li treba ici u to mesto????
milenaidaki: Elem, htela sam da vas informišem dragi Tasovci da sam uplatila preko Magica u hotelu Sirenas u Potosu za 01.08.2008. Dobila sam popust na Interenet rezervaciju 5%, zatim 5% kao član Magic kluba i još 5% za rastojanje od 5 meseci do polaska na put
Lepo je što si poslušala savet nekolicine nas, na dva foruma, baš lepo, ja volim poslušnePosle ćeš nas pljuvati ako nešto ne bude valjalo.
Iako sam i ja već nekoliko puta pohvalo agenciju Magic, ne zaslužuju oni baš toliko pohvala da bi podneli i ovu koju si im ti dalaMislim da nisi baš najbolje razumela ovo sa popustima i da ne postoji 3 x 5% popust, ili bar ne tako jednostavno kako proizilazi iz tvojih reči. Npr, ovaj poslednji popust o kome govoriš može da se ostvari ako uplatu izvršiš sada, 5 meseci pre polaska. Zatim, ova dva popusta za rezervaciju preko interneta i za članstvo u Magic klubu... mislim da se radi o istoj stvari tako da je tu samo jedan popust. Ili, bar se tako meni desilo prošle godine, i ja sam mislio da ću platiti 10% manje pa se ispostavilo da nije baš tako. Ali, ako dobiješ oba popusta, pa i treći, možeš da mi kažeš utaataaaa
![]()
Nisi vredan toga, javi se kada pomogneš nekom...
Milenaidaki, ja sam prošle godine bila u S.Potamiji, ove godine idem ponovo tamo, pa pitaj ako te nešto interesuje![]()
E da, ako ste išli kolima, što mi planiramo i pošto nećemo da putujemo noću, da li predlažeš neko mesto za spavanje. Ohridsko jezero? Ili ako krenemo u cik zore, da li može da se stigne u pristojno vreme (oko 15h na Tasos).
Izgleda da nisi prelistao baš sve stranice ove teme, jer da jesi, onda bi znao da sam nešto već pisao o Tasosu (doduše ne kao Putnica!) i okačio par slika!Dobro DekiM, hoces li konacno nesto da napises o Tasosu, nestrpljiv sam da cujem tvoje utiske, zapazanja...