Da li imas informaciju koliko kosta auto-voz + putna karta do Soluna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
splj:Da li imas informaciju koliko kosta auto-voz + putna karta do Soluna?
hasek:Plus - imaš auto na raspolaganju 10 dana, umesto 7 i udobnije putuješ nego busom.
Naravno, najpovoljnije je ići svojim kolima - ko ima auto za takav put a i spreman je da celu noć sedi za volanom. Postoji i varijanta noćenja, ali mislim da je u tom slučaju ipak bolji i isplativiji auto voz.
bukvar:Da li neko zna ima li trave na plazi u Skali Sotiras?????
Trave nema. Svako jutro je voda FENOMENALNA. Kristalno, cista... ma to treba videti. Svko popodne - vece javljaju se mali talasi koji nose malo trave (ali stvarno malo) po povrsini vode, ali i tada voda je o.k. ali u poredjenju sa jutarnjom....

mirarbi:
[B]- plaza Livadi (uvala pre manastira (iz pravca Potosa))[/B] :lol:
[/QUOTE]
E Miro, jel Livadi ona plaza na koju se spusta onim Camel Trophy putem sa krivine pre manastira ili je put kod skretanja za neko arheolosko nalaziste.
Na te dve plaze nisam bio pa ako imas malo blize slike da vidim sta sam propustio :)
Pozdrav
Marke
jel Livadi ona plaza na koju se spusta onim Camel Trophy putem sa krivine pre manastira
mirarbi:Jeste.
Blize fotke nemam.
mirarbi:Marke, pisao je, cini mi se, Djole o toj plazi i postavljao fotke. Evo sta je rekao:
"DIVLJA PLAZA – OD ALIKIJA PREMA KINIRI"
bukvar:Mi smo ove godine bili na Halkidikiju i zaj.... se zestoko. Sledece ako bog da (a vec smo rezervisali) opet Tasos. Plaze koje imate na Halkidikiju nisu ni prici ovima sa Tasosa.
Tasos se nesvidja samo ljudima koji ga nisu obisli kolima.
Meni je on lepsi i od Krita.
mirarbi:Doktore, jesi li se ti vratio ili jos uvek uzivas u carima ostrva?
Mila Milosavljevic:Mi smo pre nekoliko dana obisli ceo Krit. Bili smo 3 nedelje u organizaciji naseg druga koji je u rutu ubacio sve sto je iole zanimljivo da se vidi na Kritu: Minojske palate, anticke lokalitete, vizantijske bazilike, prirodne lepote (plaze, pecine, cuvenu Samariju), ... I Krit je zaista lep bas zbog tako razlicitih sadrzaja.
Tasos je mali, ali prirodan, nenasminkan, prelep, raj za odmor i uzivanciju ...
Ono sto hocu da kazem je da su potpuno neuporedivi i najbolje bi bilo obici Krit i odmarati se na Tasosu.