far
Zainteresovan član
- Poruka
- 369
Da li je mozda neko bio u vili Susana preko agencije Kompas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitala sam prethodne dve noci oko 150 str.ove teme,isla sam kao sto se novine citaju,od pozadi ,ali nigde ne nadjoh nicije utiske o vili Margarita u Limenariji.Ovo su nam ponudili u Relaxu...

Ljupce: "Krecem za 24 sata.... Detaljan izvestaj cim ponovo podem u prvi osnovne - sada kao mama."
Emma: "promene u vremenskoj prognozi - preko 30 stepeni!
Jos 2 dana! "
Samo jos jedna stvar. Za Kavalu da se iskljucim kod prve,ili druge table?
Ne bih isao starim putem.
GSM doctor:U auto koji trosi obican benzin mozes bez problema da sipas bezolovni, ali ako u auto koji trosi bezolovni sipas obican mozes syebati katalizator, a svi noviji automobili imaju dve lambda sonde, pre i posle katalizatora, tako da ce u kompjuter stizati pogresna informacija o kolicini ugljen monoksida, sto ce se lose odraziti na rad motora, a neki cak ne mogu ni da upale.
Znaci, slobodno sipaj bezolovni i pun gas.
) Od dodatne opreme imam retrovizor i jelkicu na njemu 
(Putovali smo u junu do Tasosa sa Jugom i skoro na svim pumpama je bilo obicnog ("olovnog") supera.Bez brige.Cak je i obelezen crvenom bojom kao i kod nas.GSM doctor:U auto koji trosi obican benzin mozes bez problema da sipas bezolovni, ali ako u auto koji trosi bezolovni sipas obican mozes syebati katalizator, a svi noviji automobili imaju dve lambda sonde, pre i posle katalizatora, tako da ce u kompjuter stizati pogresna informacija o kolicini ugljen monoksida, sto ce se lose odraziti na rad motora, a neki cak ne mogu ni da upale.
Znaci, slobodno sipaj bezolovni i pun gas.