- Poruka
- 564
Ljudi bre, zna li neko sta je sa Nikanom, da li je digla ruke od nas ili na Tasosu nema struje. Sutra zovem Magic da se raspitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GSM doctor:Gle čuda, i Srbi čitaju knjige na plaži, mislio sam da to rade isključivo Nemci i Česi... Eto mene sledeće nedelje na Zlatnoj plaži, ali bez knjige, u levoj ruci cigara, u desnoj ice tea.
Da li je neko isao sa kolima na auto gas?
Da li mu je neko slucajno trazio atest usput?
Molim za hitan odgovor,3 dana do polaska,a danas mi jedna budala razvali mog citroena,pa sada idem sa caletovim kolima koja nemaju atest.
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Interesuje me da li je klima neophodna krajem avgusta ili nema velike potrebe za njom?
Doktor: "Ljudi bre, zna li neko sta je sa Nikanom, da li je digla ruke od nas ili na Tasosu nema struje. Sutra zovem Magic da se raspitam."
pahis plazaGSM doctor:Žebi, gde se nalazi ovo divno mesto za opuštanje?
![]()

Draga27:letovala.
Da li je neko ove ili prosle godine bio smesten u Green Velvet hotelu? Zapravo koji je najbolji smestaj u Pefkariju?
hvala
D
bukvar:zna li neko moze li se rent-a-car kolima izaci sa ostrva
mi bi kolima do kavale a mozda i dalje![]()
![]()
Da li u Pefkariju na plazi ima tuseva i kabina za preslvacenje. Vidim da je plaza bitno bolja, tj. sredjena, u odnosu na vreme kad sam tamo letovala.
Draga27:Da li u Pefkariju na plazi ima tuseva i kabina za preslvacenje. Vidim da je plaza bitno bolja, tj. sredjena, u odnosu na vreme kad sam tamo letovala.
Da li je neko ove ili prosle godine bio smesten u Green Velvet hotelu? Zapravo koji je najbolji smestaj u Pefkariju?
hvala
D
Moj kolega se vratio pre nedelju dana. I nije odusevljen, kaze da je smestaj bezveze.
Na strani 41 je cof pisao o ovoj vili, pogledaj...Draga27:Da li u Pefkariju na plazi ima tuseva i kabina za preslvacenje. Vidim da je plaza bitno bolja, tj. sredjena, u odnosu na vreme kad sam tamo letovala.
hvala
D