emma05
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
mirarbi:Marice, Jeluska je naravno u pravu, Nikolica moze po Golden beach-u da tabana bos.
Ako bas insistirate na plasticnim sandalicama, vidjala sam ih u super-marketima i radnjicama na ostrvu, svih velicina.
U vecem super-marketu, na dva sprata sa velikim parkingom ispred, pored puta, sa leve strane, na ulazu u Skalu Rahoni kad se ide od Limenarije u pravcu Limenasa, videli smo bas veliki izbor sandalica. Bilo je cak i onih providnih, plasticnih, sa zatvorenim prstima i metalnom kopcom sa strane, kakve je vecina klinaca iz Juge nosila sedamdesetih, osamdesetih godina. Secate ih se sigurno. Ta mala, metalna kopca je pustala rdju i ostavljala trag na nozi, jos mesecima posle povratka sa mora. Tako su svi tadasnji klinci koje sam znala, a koji su bili na moru, bili "obelezeni". I onda cekamo da trag na nozi izbledi, vremenom, pranjem. Kad nestane, znamo da se priblizava novi odlazak na more. Al' sam nostalgicna, a?
Iste te providne sa kopcom sa strane sam videla na zemunskoj pijaci - 200 dinara kostaju.
a taj supermarket sto pominjes jel povoljniji od ovih manjih marketa?