Pozdrav svima, doputovali jutros iz Limenarije, vila Meni, Relax..
Poslednjih par izveshtaja su kao da smo ih mi pisali, tako da se necu ponavljati,
narochito onaj deo o pitanjima za predstavnike agencija..

Sve u svemu, agencija, smeshtaj - sjajno, chisto, organizovano, veoma smo zadovoljni..
Definitivno znamo gde cemo dogodine na letovanje, ali na dvostruku meru uzivanja, 20 dana..
Pizzeria u Limenariji koju ste spominjali se zove Amici, nalazi se odmah pored hotela Agali, na samom shetalishtu..
Odlichna hrana, pizze i pasta, divna devojka koja radi u njoj,
odlichan ambijent i u podne, kao predah od sunca i uveche, kao uvod u grchku noc..
Ne zanemarujte malu gradsku plazu u Limenariji, ispred Street kafe-a u kom lezaljke
idu uz pice, a hlada ima do 14-15h u poslednjem redu lezaljki do kafica..
Mi smo na njoj proveli samo poslednji dan do polaska autobusa, zbog tusheva i blizine, poshto smo
"razduzili" auto u Speedy-ju u 9h ujutru, ali nas je sasvim prijatno iznenadila..
Inache smo preshli nekih 550km za 10 dana, sa dvoje dece, bez napora, strke i zurbe,
doneli giga slika na flash-u, koje obecavam chim ih pogledam konachno na velikom ekranu..
Internet je 1,5eura 30 min, sasvim dovoljno za praznjenje kartice fotoaparata i kratki Skype razgovor sa kucom..
Kod Nikane smo svracali par puta u nabavku, upoznali je, ali opet zahvaljujuci vama
nismo imali potrebe da je zamaramo pitanjima ili trazimo pomoc..
Divna, slatka devojka koja nam je davala dodatni osecaj sigurnosti za nepredvidjene situacije..
Neko je pitao o zdravstvenoj zashtiti.. Sin nam se pozalio par dana pre polaska kuci da
ga malo boli uho, za svaki sluchaj smo hteli da ga doktor pogleda..
Pregled koshta 35 eura, ali je za putnike sa osiguranjem besplatan,
lekovi su izashli oko 15-ak eura, agencija refundira po povratku..
Lekarka govori meshavinu srpskog, ruskog, grchkog i engleskog, sjajna je, ljubazna i vesela,
zove se Lina i ima ordinaciju na glavnoj raskrsnici u Limenariji, blizu Nikane..
Na nju nas je bez problema uputila predstavnica agencije..Tako da nash klinja nije
ostao uskracen ni za jedan jedini dan letovanja..
Pitajte ako vas neshto zanima, odgovoricu na neka od pitanja sa predhodnih strana uskoro..
Hvala josh jednom za to shto ste nas ubedili da odemo na ovo fenomenalno mesto..