Juce stigoh sa Tasosa,,preko Kim travela u vili Meresi,lep smestaj na 2 min. od centra,ako nekog nesto interesuje neka pita (cene i sl.)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moto:Juce stigoh sa Tasosa,,preko Kim travela u vili Meresi,lep smestaj na 2 min. od centra,ako nekog nesto interesuje neka pita (cene i sl.)
moto:Vila je veoma cista,iako se posteljina menja,sredjuju sobe na pet dana,nama je sredjivala cesce,ako dobijes studio sa manjom terasom imas veliku terasu dole na recepciji na kojoj mozes da sedis do mile volje.Gazde su skroz OK, tj gazdarica,videces je verovatno samo kad budete stigli,posto imaju kucu u planini gde provode leto koliko sam ja razumeo bugarku/spremacicu,poslednjih par dana je tamo bila i mala plava grkinja kojoj mozes da ukazes na probleme,najveca mana je sto nema zavese na tus kabini,ja sam kupao celo kupatilo dok sam se tusirao,na 1 min. od vile se nalaze Just in time i Davidof kafici koji rade celu noc, devojke do nas su dolazile svako jutro u 6h,punooo Srba u njima,ja nisam zalazio jer nisam u tom fazonu...fotografije vile nemam,a slicica sa Tasosa toliko ima da nema potrebe da ih i ja kacim...lepo se provedi,ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj!
P.S. Budite dobri sa spremacicom,mislim da je to tajna cesceg spremanja,popricajte sa njom,ponudite je picem...
Evo, nađoh ponovo sajt na kome možeš naći i red vožnje ferija i cene, ali su cene nešto niže, nego što je rekao zoki, ali pošto se zoki hvatao za novčanik, ja verujem njemu, što znači oko 20E :-? za nas četvoro i auto, www.gothassos.ws, pa na how to get therežebi:Znam da ste vec pisali o trajektima, cenama, terminima polaska... ali ja to sada ne mogu da nadjem, a malo me mrzi da prelistavam sve straneZato molim vas ponovite, za ponavljace, koliko kosta trajekt od Keramotija do Limenasa (kola i tri osobe) i da li mozda neko zna termine polazaka.
I ja sam se zeznuo prosle god. Ja se inace ne suncam pa sam se zacudio kada sam izgoreo. Nije mi bilo jasno dok nisam provalio.žebi:Hvala Shoken! A, sto se tice rupicastih suncobrana - e, ove godine znamo za jadac!
moto:...jagnjetina je na raznju,u selu Panagia je peku na raznju na zaru,tj uglju ili cokovima,i sjajna je,cena je 27 evra za kilogram,tako da za 10 evra dobijete solidnu porciju,a u Limenasu je 10 evra porcija od 250 gr. jagnjetine pecene na el.raznju koja nije nista posebno
Pogledaj na ovoj strani, a i na prethodnim sajtove sa rasporedom vožnje ferija, na njima imaš i raspored vožnje buseva na Tasosu, kao i destinacije ka kojima idu.Gepard:Na ostrvu navodno postoji neki autobus koji kruzi po ceo dan. Zna li neko nesto vise o toj autobuskoj liniji ili zna mesto gde mogu da se informisem? Zanima me cena karte, koliko cesto ide odnosno raspored polazaka, na kojim sve plazama se zaustavlja...
Hvala unapred.
Mi smo bili u tom kafeu po tvojoj preporuci. Odlican je. Jos smo i dobili od one zenice (verovatno vlasnice) dvogled da bi razgledali okolinu. Stvarno lep pogled. Fotke cu postaviti drugi put posto mi nisu ovde.jele:Pa dobro ljudi, jel' bio neko od vas sto se sveze vratili u kafeu Panorama u Panagiji? Ja se ziva obradovala sto sam nasla kafe se odlicnim pogledom, reko' i forumasi ce jedva docekati, kad ga ono niko ni ne spomenu, a kamoli okaci neke sveze fotke istog.
Cekam obecane fotke Haseka, kad ono nikako..
shoken:Mi smo bili u tom kafeu po tvojoj preporuci. Odlican je. Jos smo i dobili od one zenice (verovatno vlasnice) dvogled da bi razgledali okolinu. Stvarno lep pogled. Fotke cu postaviti drugi put posto mi nisu ovde.![]()
zemo2000:Drugari,uplatio sam aranzman preko agencije kompas u vili Soula u Limenasu.
Jel neko mozda zna nesto o toj vili i dali neko ima iskustva sa agencijom kompas???
Hvala i pozdrav za sve ljubitelje putovanja i prirode
Mi smo preko Kompasa prošle godine bili u Haniotiju, bili smo zadovoljni, išli smo svojim prevozom, kada smo stigli došli smo do njihovog predstavništva, predstavnik agencije nas je odveo do vile, predstavio gazdama koji su bili korektni,na mobilnom smo dobijali ponude za izlete koje nude. Dva puta smo sreli predstavnika (za 10 dana nije došao da nas obiđe), pitali su jer sve OK. Sve u svemu, smeštaj je bio ono što su nam rekli, ispoštovali su nas i dali nam smeštaj u prizemlju pošto smo bili sa bebom od 7 meseci i imali kolica, ali nismo imali ni nekih problema, tako da ne znam kako bi se pokazali u takvoj sitaciji...zemo2000:Drugari,uplatio sam aranzman preko agencije kompas u vili Soula u Limenasu.
Jel neko mozda zna nesto o toj vili i dali neko ima iskustva sa agencijom kompas???
Hvala i pozdrav za sve ljubitelje putovanja i prirode