TASOS - u reči i slici

Da li neko zna isplati li se kupiti sim karticu u Grckoj? Idem na Tasos, nosicu svoju 063 karticu ali ne znam da li mi se mozda vise isplati da kupim tamo njihovu, jer mnogo koristim mobilni. Da li je isto kao i ovde, npr kartica 10evra sa 10 e kredita ili tako nesto...?

Anaaa, Nikana ce ti sigurno odgovoriti, cim ugrabi vremena. Ne brini.

Anaaaa:
Da li neko zna isplati li se kupiti sim karticu u Grckoj? Idem na Tasos, nosicu svoju 063 karticu ali ne znam da li mi se mozda vise isplati da kupim tamo njihovu, jer mnogo koristim mobilni. Da li je isto kao i ovde, npr kartica 10evra sa 10 e kredita ili tako nesto...?

mi svakog leta koristimo grcku karticu. ubacis dopunu od 10 evrica i imas dovoljno za 10-ak dana.

Anaaaa:
Ok, hvala na odgovoru... Nadam se da ce i nikana odogvoriti, kolika je cena poruka, koliko uopste kartica kosta, koja je najbolja... Cula sam da ima neka za 5e.. pa ne znam jel sa kreditom ili bez...

ono sto se nama pokazalo kao najjeftinije resenje su neke kartice poput halo kartica. neka varijanta preko interneta. e, tu stvarno mozes da se napricas.

ono sto se nama pokazalo kao najjeftinije resenje su neke kartice poput halo kartica. neka varijanta preko interneta. e, tu stvarno mozes da se napricas.

Ima li na Tasosu tih specijalnih govornica, koje koriste telefonske kartice za Internet razgovore? Videla sam juce u emisiji SAT, u okviru reportaze iz Bugarske, iz Suncevog brega, da kod njih postoje posebne govornice za takve kartice i tu vrstu razgovora.

Neko je prokomentarisao Vilu Sotiru u Potosu ali nesto sturo,pa molim forumase ako je jos neko bio ili zna kakav je smestaj da mi pomogne.Inace vila je u ponudi Magica i jedino u njoj i u "apartman hotelu" IO ima mesta za pocetak septembra.Posto Nikana1 "suruje" sa Magic-om,ona ce verovatno da nahvali :D ,ali svakako bi hteo da cujem misljenja iskusnih.
Hvala.

Zdravo svima,
Mislim da je vas forum super. Planiram da idem ne odmor augusta meseca i rezervirao sam smestaj na Pahis plazi. ovih dana trazim na internetu neke informacije za Pahis plazi i ribolovu na tassosu, pa bi molio one koje imaju neso da preporuce da pisu(posebno o ribolovnih iskustva na tassosu). puno pozdrava iz Makedonije

Ljupco

ljupče:
Veliki pozdrav za GSM doktora!
Pošto ja volim da detaljišem, što i sam čitaš, a čula sam da ideš u Skala Potamiu, napiši nešto...
Mislim, i ja idem tamo, prvi put na Tasosu sa dva antihrista od 7god. i 1.5god.

Pozdrav Ljupce, prosle godine dok sam obilazio oko ostrva, taj deo Golden Beach mi se ucinio nekako poseban, drugaciji od ostatka ostrva. Jedana dan smo proveli na toj plazi, tu smo i rucali u nekoj kafanici. Plaza je pescana i dugacka, mislim oko 3km, a celom duzinom su kafici, taverne, prodavnice, video sam da ima rent-a-car, banka, posta, nekoliko pekara, jedino fali striptiz klub, ali bice i to valjda...
Ne mogu vise da ti kazem jer jedan dan je malo da bi stekao pravi utisak, ali koliko mi se cini lepo cemo se provesti. E da, blizu je Limenas 14km, Makryammos 16km, cuvena Paradise Beach 12km, predivna Alyki 21km... eto zbog toga sam se odlucio, nego reci mi kada putujete dole.

Svaki dan posećujemo forum i svaki put se vraćamo na sliku one prelepe plaže sa belim kamenčićima. Pošto je moja žena velika "katastrofičarka" zanima me koliko je komplikovano spustiti se do ove plaže? (prljava kola nisu problem ali opasne serpentine...)

:evil: :evil: Ceo dan razgledavam ovaj vas forum i vidim da d-din GSM Doktor najvise pomaze ljudima i samo sto sam hteo ta ti cestitam ,stigao sam na strani 83 i tamo vidim da nevolis da kazes ime moje zemlje????? Makedonija !!!! Pa se pitam dali ti je neko nesto loso urdio u Makedoniji ,hoces da nerviras makedonce???? ili si samo nekulturan? Neznam kako prelazis preko zemlje koe toliko mrzis sto neces da kazes njeno ime. Mnogo mi je zao sto posle celog dana provedenog na vasem forumu imam zelju da vas vise ne citam.
pozdrav svima

žebi:
Svaki dan posećujemo forum i svaki put se vraćamo na sliku one prelepe plaže sa belim kamenčićima. Pošto je moja žena velika "katastrofičarka" zanima me koliko je komplikovano spustiti se do ove plaže? (prljava kola nisu problem ali opasne serpentine...)

Neka zena ne brine...kao sto ti je doktor rekao, širok put, mogu dva kamiona da se mimoiđu, samo zatvori prozor (ako imas klimu) i uzivaj. Inace put je super za World Rally Championship stazu, pa ako imas mogucnosti provozaj malo zenu, odmah ce je proci cuvena zenska bolest zvana "uspori"

Da se ne bi vracao na prethodne strane...
dsc03777amk6.jpg

samo pazi da ne zgazis na jaje

djole_u2:
Evo da se fratimo forumu, posle Exita i Rolingstonsa. Vidim da i drugi odmaraju i uzivaju. Svi su uplatili svoje destinacije i broje dane. Sta jos reci posle 107 strana.
Da, da pored onog sto je bezrezervno medijski eksploatisano...neki su imali tu srecu da uzivaju u susretu sa Jednom, Jedinom Josipom :wink:

I da broje se dani...a u nasem druzenju kroz 109 stranica i mnoooogo vise pasivnih ucesnika, sve je mnogo lakse 8-)

bubemk:
:evil: :evil: Ceo dan razgledavam ovaj vas forum i vidim da d-din GSM Doktor najvise pomaze ljudima i samo sto sam hteo ta ti cestitam ,stigao sam na strani 83 i tamo vidim da nevolis da kazes ime moje zemlje????? Makedonija !!!! Pa se pitam dali ti je neko nesto loso urdio u Makedoniji ,hoces da nerviras makedonce???? ili si samo nekulturan? Neznam kako prelazis preko zemlje koe toliko mrzis sto neces da kazes njeno ime. Mnogo mi je zao sto posle celog dana provedenog na vasem forumu imam zelju da vas vise ne citam.
pozdrav svima

Slusaj bre ti Bubemk, kako mozes ja osnovu jedne moje recenice da doneses takav zakljucak? Ja se ovde zayebavam pa sam tako i napisao ono BJRM sto te je vidim pogodilo. Zato procitaj ovu temu na ovom istom forumu http://forum.krstarica.com/threads/159946 i bice ti jasnije. Kladim se da nemas vise od 17 godina cim tako reagujes. Da pojasnim, moj stav je da su Grci debili sto zayebavaju moju bracu Makedonce, zatim Srbi, Makedonci, Hrvati, Bosnjaci i Crnogorci su JEDAN ISTI narod koji su rasturili cia, varikan i nevladine organizacije (namerno pisem malim slovima). Mi smo braca, razumes? Jel sad u redu, mozemo da nastavimo o Tasosu?

bubemk:
Zdravo svima,
Mislim da je vas forum super. Planiram da idem ne odmor augusta meseca i rezervirao sam smestaj na Pahis plazi. ovih dana trazim na internetu neke informacije za Pahis plazi i ribolovu na tassosu, pa bi molio one koje imaju neso da preporuce da pisu(posebno o ribolovnih iskustva na tassosu). puno pozdrava iz Makedonije

Ljupco

Pachis plaza meni je najlepsa na ostrvu , nekom je mana sto je voda plitka nekoliko metara po ulasku ali meni je odlicno zbog deteta. Ima prelep kafic, prirodan hlad na plazi, tavernu, lezaljke , suncobrane - ovo sve imaju i druge plaze ali je ova stvarno prelepa. :)

Back