- Poruka
- 564
Fina ova Pachis, kako tamo nisam bio? Aaaaa pa nece to tako moci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
montoya:Ne razumem kako nikom nisu smetali visednevni razgovori o prenocistima, pre ili posle Tasosa, a pritom postoji zasebna tema :Kolima od Beograda do Grcke (prenociste na 2/3 puta, GDE???)
Ako su nekom zasmetali moji stavovi, o tendencijama vezanim direktno za Tasos (i naseljavanje) i ja se povlacim, stavljam tacku!!!!!
Ne razumem kako nikom nisu smetali visednevni razgovori o prenocistima, pre ili posle Tasosa, a pritom postoji zasebna tema :Kolima od Beograda do Grcke (prenociste na 2/3 puta, GDE???)
Citat:
Original postavio emma05
Gde se nalazi Pachis plaza ili tako nekako?Party ter.: "Pachis plaza je kad krenes od Limenarije ka Limenasu, kod mesta Skala Rahoni... Prodje se samo emsto, i sa leve strane je lepo obelezeno skretanje ulevo, ka moru... stoji tabla "Hotel Pachis Beach". to je kao npr gradska, koja je lepa, ali, ako nastavite glavnim putem jos, dakel ,ne skrenete levo, vec nastavite jso nekih 50 m, ima novo skretanje, dakle prvo posle onog, i tu se stize do manje plaze. Iance, ta plaza je ona sa Windowsa 95, sa desktopa... !!! ona prelepa, sa palmom, ako se neko seca...
ako se ide iz suprotnog pravca, iz Limenasa ka Limenariji, onda se prodje sa leve strane velika Vila Natasa, i posle toga je, u ovom slucaju sa desne strane, skretanej za manju plazu. U slucaju da je prodjes, nakon 50 m je vec pomenuta tabla za gradsku plazu, pa se odna vrati...
lep provod, i obavezno naruci frape u maloj taverni na samoj plazi..."
ljupče:Vila se zove Blue Sky, a do zabune je došlo jer u Sabri kažu da su pogrešili slike u katalogu, a ja sam taj njihov aranžman uplatila preko agencije Guliver (Niš), i kada su oni bili slikali su mnogo bolji smeštaj za tu vilu nego što su u Sabrinom katalogu...
ljupče:Hvala puno doktore! Zahvaljujući tebi, mirabi i ostalima brojim dane....
sajkokiler:Neko je prokomentarisao Vilu Sotiru u Potosu ali nesto sturo,pa molim forumase ako je jos neko bio ili zna kakav je smestaj da mi pomogne.Inace vila je u ponudi Magica i jedino u njoj i u "apartman hotelu" IO ima mesta za pocetak septembra.Posto Nikana1 "suruje" sa Magic-om,ona ce verovatno da nahvali,ali svakako bi hteo da cujem misljenja iskusnih.
Hvala.
I ja sam razmisljao o ovome..ali sam ipak uplatio preko agencije a idem sopstvenim prevozom.Prosle godine sam otisao u Paraliju...onako na bum...jedva sam nasao smestaj a kad sam posle sve sracunao jeftinije bi bilo da sam uplatio preko agencije..mila007:Ljudi pomagajte!
Tek danas sam otkrila ovaj forum (nisam bas neka forumasica...), a planiram da idem na Tasos od 20.08. Medjutim, ono po cemu se razlikujem od svih cije sam postove uspela da procitam u zadnjih 1h, to je da ne idem preko agencije. Nemojte mi reci da ne postoji mogucnost da se dodje na Tasos na "bum". Jao, tacno cu da svisnem, narocito kad sam videla sve lepe slicice koje ste okacili. Elem dolazimo nas 4 kolima, i ima li ikakve sanse da iznajmimo neki apartmancic onako, na ne vidjeno. Ne bi bilo lose da mi kazete i koje su cene (okvirno). Hvala unapred!