TASOS - u reči i slici

Ne razumem kako nikom nisu smetali visednevni razgovori o prenocistima, pre ili posle Tasosa, a pritom postoji zasebna tema :Kolima od Beograda do Grcke (prenociste na 2/3 puta, GDE???)
Ako su nekom zasmetali moji stavovi, o tendencijama vezanim direktno za Tasos (i naseljavanje) i ja se povlacim, stavljam tacku!!!!!

Zdravo GSM Dok.
kaosto sam zadnji put pisao, ja vise necu da pisem o politici.Kad smo kod Pahisa kaosto si rekao mozda cemo i da se sretnemo ja sam tamo16-30 avgust.kad smo kod vina znas da su srpski kraljevi imali svoje podrume bas kod nas jer nam je vino super mene samo interesira kakvo preferiras belo ili crno? da se pripremim za svski slucaj.Hvala puno za ove lepe fotografije koje ste poslali . I na kraju IMA LI NEKI RIBOLOVAC ???neka se odma javi pa pravimo balkansko prvenstvo na tassos!!!

montoya:
Ne razumem kako nikom nisu smetali visednevni razgovori o prenocistima, pre ili posle Tasosa, a pritom postoji zasebna tema :Kolima od Beograda do Grcke (prenociste na 2/3 puta, GDE???)
Ako su nekom zasmetali moji stavovi, o tendencijama vezanim direktno za Tasos (i naseljavanje) i ja se povlacim, stavljam tacku!!!!!

U pravu si, isti slucaj, i za prenocista vazi....ali nisam ja moderator, pa da odredjujem sta ce ko da pise na forumu..."ovako, posto nemam carsku vlast, mogu samo da hapsim"...

Uopste nismo pisali o PRENOCISTIMA na putu do Grcke, sto je posebna tema pod nazivom koji citiras, vec o tome gde bismo mogli da svratimo na 2, 3 dana u povratku sa Tasosa.

Obzirom da smo pricali o lepim stvarima, Asprovalti, Stavrosu, Jerisosu, izletima oko Atosa i Sitoniji, to NARAVNO nikome nije smetalo, jer se uklapa u naziv foruma "Turizam i putovanja", a medjunacionalna prepucavanja svakako SVIMA smetaju i ne spadaju ni u ovaj forum, ni u ovu temu.

Evo Belluttak, nadjoh objasnjenje gde je Pachis plaza, na osamdeset i nekoj strani. :lol:

Citat:
Original postavio emma05
Gde se nalazi Pachis plaza ili tako nekako?Party ter.: "Pachis plaza je kad krenes od Limenarije ka Limenasu, kod mesta Skala Rahoni... Prodje se samo emsto, i sa leve strane je lepo obelezeno skretanje ulevo, ka moru... stoji tabla "Hotel Pachis Beach". to je kao npr gradska, koja je lepa, ali, ako nastavite glavnim putem jos, dakel ,ne skrenete levo, vec nastavite jso nekih 50 m, ima novo skretanje, dakle prvo posle onog, i tu se stize do manje plaze. Iance, ta plaza je ona sa Windowsa 95, sa desktopa... !!! ona prelepa, sa palmom, ako se neko seca...
ako se ide iz suprotnog pravca, iz Limenasa ka Limenariji, onda se prodje sa leve strane velika Vila Natasa, i posle toga je, u ovom slucaju sa desne strane, skretanej za manju plazu. U slucaju da je prodjes, nakon 50 m je vec pomenuta tabla za gradsku plazu, pa se odna vrati...
lep provod, i obavezno naruci frape u maloj taverni na samoj plazi..."

Ni ja nisam bila na njoj, ali cu ove godine nadoknaditi sve propusteno. 8-)

Pozdrav svim forumašima, a naročito mirabi i GSM doktoru!
Ja sam na Tasosu od 21.08., pa se možda i sretnemo negde na plaži. Inače, raspitujem se o S.Potamiji jer smo uplatili neku kuću od, kako su mi rekli u agenciji- oni su išli početkom maja da slikaju apartmane- 80-tak m2, sa super kuhinjom, pa mi je to malo neverovatno, mislim da je tako prostran smeštaj , dobra plaža, itd. ...
U svakom slučaju, proverićemo!

Vila se zove Blue Sky, a do zabune je došlo jer u Sabri kažu da su pogrešili slike u katalogu, a ja sam taj njihov aranžman uplatila preko agencije Guliver (Niš), i kada su oni bili slikali su mnogo bolji smeštaj za tu vilu nego što su u Sabrinom katalogu...

ljupče:
Vila se zove Blue Sky, a do zabune je došlo jer u Sabri kažu da su pogrešili slike u katalogu, a ja sam taj njihov aranžman uplatila preko agencije Guliver (Niš), i kada su oni bili slikali su mnogo bolji smeštaj za tu vilu nego što su u Sabrinom katalogu...

Aaaa pa znam za Blue Sky, imaju svoj sajt, javicu ti veceras na putu sam, a koliko se secam lepo izgleda, zelenilo, cvece, klima, abs...

Od spolja jeste to, ali su mi u Guliveru pokazali slike gde je u prizemlju kuhinja sa ogromnim fizom, klasičnim šporetom, i u prizemlju je trpezarija i dnevna soba, a na spratu su 2 spavaće sobe i 2 kupatila sa tuš kadom, odnosno to je kuća koja je podeljena na 2 velika apartmana(apartman ima prizemlje i sprat), i terasu ili vrt. Meni lično je i ovo na slikama odlično, meni treba veće zbog dece i hiljadu rekvizta koje vučemo, plus šoping u Ikei. Zato sam ove godine birala baš nešto veliko, da ne moram da preskačem i slažem..
Puno hvala doktore, a sada mi smeštaj i nije toliko bitan, dok obiđemo sve plaže o kojima ste pisali... Kada sam februara birala da li Tasos ili Krf, nisam imala pojma koliko je Tasos zaista lep.

Dosla sam pre par dana sa Tasosa. Prelepo je kao sto sam i videla na ovom forumu i hvala svima na korisnim informacijama. Zao mi je sto necu moci da postavim i neku sliku, ali pokvario mi se fotoaparat, tako da i one koje su uspele su jako lose. Da li neko ima sliku Kornjacinog Rta?

sajkokiler:
Neko je prokomentarisao Vilu Sotiru u Potosu ali nesto sturo,pa molim forumase ako je jos neko bio ili zna kakav je smestaj da mi pomogne.Inace vila je u ponudi Magica i jedino u njoj i u "apartman hotelu" IO ima mesta za pocetak septembra.Posto Nikana1 "suruje" sa Magic-om,ona ce verovatno da nahvali :D ,ali svakako bi hteo da cujem misljenja iskusnih.
Hvala.

Sto se Sotire tice vila je sasvim pristojna. Nezadovoljan bi bio njome onaj ko hoce luksuzniji smestaj, a zadovoljan svako kome je bitno da je uredno i cisto. Namestaj je obican, jednostavan. Dakle skromno i cisto. Niko se ne zali za sada. U IO je sve novije, ali ja ti preporucujem Sotiru.

Ljudi pomagajte!
Tek danas sam otkrila ovaj forum (nisam bas neka forumasica...), a planiram da idem na Tasos od 20.08. Medjutim, ono po cemu se razlikujem od svih cije sam postove uspela da procitam u zadnjih 1h, to je da ne idem preko agencije. Nemojte mi reci da ne postoji mogucnost da se dodje na Tasos na "bum". Jao, tacno cu da svisnem, narocito kad sam videla sve lepe slicice koje ste okacili. Elem dolazimo nas 4 kolima, i ima li ikakve sanse da iznajmimo neki apartmancic onako, na ne vidjeno. Ne bi bilo lose da mi kazete i koje su cene (okvirno). Hvala unapred!

mila007:
Ljudi pomagajte!
Tek danas sam otkrila ovaj forum (nisam bas neka forumasica...), a planiram da idem na Tasos od 20.08. Medjutim, ono po cemu se razlikujem od svih cije sam postove uspela da procitam u zadnjih 1h, to je da ne idem preko agencije. Nemojte mi reci da ne postoji mogucnost da se dodje na Tasos na "bum". Jao, tacno cu da svisnem, narocito kad sam videla sve lepe slicice koje ste okacili. Elem dolazimo nas 4 kolima, i ima li ikakve sanse da iznajmimo neki apartmancic onako, na ne vidjeno. Ne bi bilo lose da mi kazete i koje su cene (okvirno). Hvala unapred!
I ja sam razmisljao o ovome..ali sam ipak uplatio preko agencije a idem sopstvenim prevozom.Prosle godine sam otisao u Paraliju...onako na bum...jedva sam nasao smestaj a kad sam posle sve sracunao jeftinije bi bilo da sam uplatio preko agencije.. :roll:Zato ove godine sve uplaceno i pravac Potos :D

Back