Jel ima neko ovogodisnje slike hotela RALITSA u Limenariji!???
Hvala unapred!
Bane, vidim po tvojim postovima da se brines da li ces biti zadovoljan hotelom "Ralitsa" u Limenariji.
Mi smo u tom hotelu odseli 2005. godine. Hotel ko hotel je bio sasvim OK. Zvanicno je deklarisan kao hotel sa dve zvezdice. Nasa dvokrevetna soba (ne apartman) je bila pristojna. Prvo se ulazi u mali hodnik, levo je kupatilo sa tus kabinom, wc soljom i lavaboom (peskire i toalet papir su menjali, odnosno dopunjavali, svakog dana), pravo je soba. U sobi uz zid levo (zid kupatila) je mini kuhinjica sa malim sporetom sa dve ringle, sudoperom, kuhinjskim elementima i friziderom. U sobi su jos dva lezaja, ormar, televizor i klima uredjaj (nije se doplacivalo koriscenje klime). Pravo je izlaz na malu i vrlo uzanu terasu, na kojoj su limeni okrugli stocic i dve limene stolice. Nasa terasica je gledala na bazen hotela koji je prvi do Ralitse.
Generalno, na cistocu u hotelu ili buku nismo imali zamerke. Redovno su menjali posteljinu, peskire svakog dana i dopunjavali WC papir i stavljali novu kesu u kantu za djubre.
Zamerke su se odnosile na keramicki kotlic u kupatilu, u koji je nekako dolazila vrela voda, tako da smo prakticno imali celodnevno grejanje u sred avgusta (ipak, verujem da se to ne dogadja stalno i u svim sobama), kao i na plazu ispred hotela. Mi smo imali tu nesrecu da smo dosli na Tasos dan ili dva posle ogromne provale oblaka, tj. tzv. cunamija, o kojem mestani i dan danas pricaju. Plaza je zbog toga bila katastrofalna. Medjutim, kako cujem, takva provala oblaka se vise nije dogadjala, a i zemljani kanal koji prolazi pored hotela Ralitsa su betonirali i zatvorili na gornjoj strani, u dubini Limenarije (imas i slike na forumu, postavljala ih je "Putnica"), tako da voda sa planina tuda vise i ne moze da stigne. Zbog ovakvog poteza, tj. sprecavanja dolazenja kisnice, blata, granja i djubreta u more ispred Ralitse, verujem da je situacija znatno bolja i da ce ta plaza, kao i ostale plaze u Limenariji iz godine u godinu bivati sve cistija i bolja.
Mislim da nemas razloga za brigu.
U svakom slucaju, da biste ti i tvoji drugari doziveli Tasos u svoj njegovoj lepoti, obavezno obidjite i ostale plaze, bilo kolima, bilo gradskim busom.
Pozdrav!!!