TASOS - u reči i slici

montoya:
Pozdrav svim Tasosovcima, a posebno onima kojima sam nedostajala !
Evo stigoh...., pa vidim da je tema bas aktivna...pristizu sveze i sve bolje i bolje slike (sve pohvale djoletu) i potvrdjuje se samo jedno, ma najbolji smo !!!
A Tasos ?
Tasos je jedan,jedini !!!!!!!!!
U prvom susretu ili ostanete bez daha i pronadjete svoje mesto pod suncem ili ga nikad ne dozivite !
Ja sam srecna, jer sam svoj mali raj pronasla upravo tamo...
slomise me ove emocije....i tanane niti koje me vezu za Tasos...

Dobrodosla Montoya, 'ajde daj malo poredjenja...

Mila Milosavljevic:
To je nas Yugo i moram da kazem da je bio prava atrakcija na Tasosu. Mnogi Grci su nam mahali i pozdravljali nas. Cak se jedan mljdji par slikao ispred njega. Ne bismo vise paznje privukli ni da smo isli Ferarijem.

Mislim da Grci odlicno znaju sta je Yugo, u Atini i okolini sam ih bas dosta video, kao i keceva i 128-ica, na Tasosu sam takodje video keca u voznom stanju... pricam naravno o grckim tablicama.
Nego.... Djole, Jele, ajde opletite slike su.... STA ARHIDIA, sto bi rekli grci

GSM - slike i utisci na drugom mestu,ne bih da imam posla sa moderatorom,ona je bas opasna :evil:

Nikana - porediti ih nema smisla jer su skoro krajnosti...Isuvise aktivno, za moj tempo zivota...Zato me uhvatila zal za Tasosom ,onog mira, tisine... :cry:

P.S.Ovih dana sledi sire objasnjenje :wink:

mirarbi:
Vidim da cemo imati problema sa Relaxom. Rekli su nam, tek posto smo uplatili celokupan iznos, da prvog dana u sobu mozemo da udjemo posle 16h, na sta smo se mi naravno pobunili. S'kojim pravom nam neko otima vise od polovine placenog dana? A sad evo cujem da iz sobe isteruju zadnjeg dana u 8h ujutru. To je u zbiru ceo jedan OTETI dan. :mad:

Moracu ovih dana da odem u agenciju i da im ocitam. Ako prvog dana udjem u 16h u sobu, zadnjeg me nece pre 14h isterati. Sramota!!! :evil:

Mirass, u kojoj si vili bila? Jesi li videla vilu Meni u Limenariji? Zasto svi bazen vile "Meni" zovu bazencic? Zar je toliko mali da morate da mu tepate?
Bila sam u MIni house, no bazen u vili Meni nije mali, pristojan je, mada ne olimpijski. Za OTETI dan i ja idem u ponedeljak u agenciju da se raspravim. Inace, plaza ispred Ralitse je pristojna, a voda cista i topla, samo ima jezeva malo vise.
Da Nikana, to sam bila ja sa cerkom. Hvala jos jednom i vidimo se verovatno u septembru!

za Mirurbi:
Nije bazencic, ali kad si na moru, sve ti je malo... Ja sam grozna za te mere, ali ima mozda 5m duzine, pocinje od 1,2 dubine i ide do oko 2 m. Imas i plitak deo za decu, ogradjeni krug dubine mozda do kolena odrasle osobe. Meni u prolaznim prostorijama izgleda OK, nisam bila u sobama, svi su uglavnom bili zadovoljni, nisam cula nista negativno, samo se jedan par smejao sto nemaju prozor vec samo vrata od terase. Da, oni su pricali i to kako se nocu zakljucava ulaz u dvoriste gde je bazen pa su se preskakali preko ograde.
Slike jos nemam, nisu u mom aparatu, pregledacu sutra sta imam i da li je upotrebljivo. Mi smo slikale face, nisam mislila na forum uopste, a sad mi je zao. Ispravicu sledece godine, nadam se!
Moja gazdarica, gospodja Liana, je ispala veci car od Relax-a, mi smo mogli da ostanemo do 10, obezbedila nam je prostoriju samo za kofere, dala jedan wc za upotrebu, kuvala nam kafe u dvoristu dok smo cekali autobuse i na kraju nas izljubila kao majka. Ako ikad budem isla kolima, idem kod nje, zena je stvarno super, mojoj drugarici je sama uzela, oprala i osusila peskire za dete.

za Miruss:
U kom si autobusu bila? Ja sam bila u 4, mi smo imali pretumbaciju sedista, opet smo se svadjali ko cigani, posto su nam skoro svima promenili raspored sedenja... Izborili smo se, ali su definitivno ispali kreteni! Pisi sta si uradila u agenciji u ponedeljak, mi nismo iz Beograda, pa me zanima ima li ikakve koristi da ih obilazim.

Hvala svima na pohvalama, dosta sam i ja izvlacio informacije sa ovog foruma, pa je red i da vratim...
Evo jos malo fotografija za laku noc
dsc03653fu3.jpg

Sutra cu pisati o ovoj plazi, pa mislite malo o tome...
dsc03679nr8.jpg

Inace, niko mi nije odgovorio da li je neko dospeo do plaza posle Skala Marion prema Limenariji. Kazem, mi pokusali sa raznih strana...Jedan put vodi od skretanja za arheoloske grancarije (500 m), koje je inace zatvoreno, a dalje ne znam...

montoya:
GSM - slike i utisci na drugom mestu,ne bih da imam posla sa moderatorom,ona je bas opasna :evil:
naravno da sam opasna, da nisam..nemaš pojam šta se sve ovde lupeta;) (ne na ovoj temi, nego na ovom podforumu)
elem...kači bre te slike, i utiske, gde si pročitala d aje to zabranjeno?

ajde, na posao
nemoj da te banujem:lol:

Back