zivladimir
Početnik
- Poruka
- 1
pozdrav. uplatio sam preko argusa vila vana limenarija dali neko zna nesto o toj vili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GSM doctor:Posto je ispred Yugo, to mi govori da je u kuci konzulat Republike Srbije
montoya:Pozdrav svim Tasosovcima, a posebno onima kojima sam nedostajala !
Evo stigoh...., pa vidim da je tema bas aktivna...pristizu sveze i sve bolje i bolje slike (sve pohvale djoletu) i potvrdjuje se samo jedno, ma najbolji smo !!!
A Tasos ?
Tasos je jedan,jedini !!!!!!!!!
U prvom susretu ili ostanete bez daha i pronadjete svoje mesto pod suncem ili ga nikad ne dozivite !
Ja sam srecna, jer sam svoj mali raj pronasla upravo tamo...
slomise me ove emocije....i tanane niti koje me vezu za Tasos...
Mila Milosavljevic:To je nas Yugo i moram da kazem da je bio prava atrakcija na Tasosu. Mnogi Grci su nam mahali i pozdravljali nas. Cak se jedan mljdji par slikao ispred njega. Ne bismo vise paznje privukli ni da smo isli Ferarijem.
OSman:za GSM-a
ma šta sve nisam pokušao ... neda mala ... da ju pomazim
a ne da bi se uvalio da im budem zet...
pa onda svi kod mene sa bar 50% popusta ...
poz
Ja sam srecna, jer sam svoj mali raj pronasla upravo tamo...djole_u2:Dobrodosla montoya, mada vidim da bi vise volela da si jos tamo...
Bila sam u MIni house, no bazen u vili Meni nije mali, pristojan je, mada ne olimpijski. Za OTETI dan i ja idem u ponedeljak u agenciju da se raspravim. Inace, plaza ispred Ralitse je pristojna, a voda cista i topla, samo ima jezeva malo vise.mirarbi:Vidim da cemo imati problema sa Relaxom. Rekli su nam, tek posto smo uplatili celokupan iznos, da prvog dana u sobu mozemo da udjemo posle 16h, na sta smo se mi naravno pobunili. S'kojim pravom nam neko otima vise od polovine placenog dana? A sad evo cujem da iz sobe isteruju zadnjeg dana u 8h ujutru. To je u zbiru ceo jedan OTETI dan. :mad:
Moracu ovih dana da odem u agenciju i da im ocitam. Ako prvog dana udjem u 16h u sobu, zadnjeg me nece pre 14h isterati. Sramota!!!![]()
10:15
14:15
17:45
21:00
Prinos-Peramos
12:30
16:00
19:30

)naravno da sam opasna, da nisam..nemaš pojam šta se sve ovde lupetamontoya:GSM - slike i utisci na drugom mestu,ne bih da imam posla sa moderatorom,ona je bas opasna![]()

Iz pravca Potosa prvo ide mirna uvala.sajkulica:kada se ide iz Potosa do Alikija koja uvala ide prva - mirna ili vetrovita?
Hvala!