Ovo je slika restorana u selu Panagia u kom smo jeli odlicnu jagnjetinu i giros (8 i 6 Eura).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
party teritory:Pachis plaza je kad krenes od Limenarije ka Limenasu, kod mesta Skala Rahoni... Prodje se samo emsto, i sa leve strane je lepo obelezeno skretanje ulevo, ka moru... stoji tabla "Hotel Pachis Beach". to je kao npr gradska, koja je lepa, ali, ako nastavite glavnim putem jos, dakel ,ne skrenete levo, vec nastavite jso nekih 50 m, ima novo skretanje, dakle prvo posle onog, i tu se stize do manje plaze. Iance, ta plaza je ona sa Windowsa 95, sa desktopa... !!! ona prelepa, sa palmom, ako se neko seca...
ako se ide iz suprotnog pravca, iz Limenasa ka Limenariji, onda se prodje sa leve strane velika Vila Natasa, i posle toga je, u ovom slucaju sa desne strane, skretanej za manju plazu. U slucaju da je prodjes, nakon 50 m je vec pomenuta tabla za gradsku plazu, pa se odna vrati...
lep provod, i obavezno naruci frape u maloj taverni na samoj plazi...

mirarbi:Emma, prosetaj do Magic-a i zamoli ih da ti daju promo DVD o Tasosu. Snimali su kamerom svako mesto, svaku plazu i sve hotele iz njihove ponude.

sly:E upravo taj DVD i par foruma o Tasosu su doprineli da previse ocekujem od njega, pa kada sam napokon i otisla tamo, prva moja recenica je bila "Kakva bre Šuma koja pliva, pa Crna Gora ima vise sume nego sto je ima ovde".
Necu da gresim dusu, lepo smo se mi proveli, sve je bilo super i icicemo tamo opet, ali sam zaista zbog previse informacija mnogo vise ocekivala. Sto ce reci klinci, previse sam se naturirala![]()
I bojim se da mi se to desava opet, samo za drugu lokaciju![]()
mirarbi:Emma, prosetaj do Magic-a i zamoli ih da ti daju promo DVD o Tasosu. Snimali su kamerom svako mesto, svaku plazu i sve hotele iz njihove ponude.

Rezervisali smo preko Relaxa vilu PAPAIKONOMOU
mirarbi:Nikana, cujem da Grckom besne pozari i da temperature idu do 46 stepeni.
KAKVO JE STANJE NA TASOSU ???
GSM doctor:Jele, koliko dobijes jagnjetine za 8€, i jel bila vruca, ajde opisi malo, mmmmm
emma05:Nikana,
kako je ovih dana na Tasosu sto se vrucine tice? Moze li nocu da se spava?