Hvala puno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikana1:aaah, mnogo se pisalo posle, ne znam tacno...
evo zovem i kimija da nam se pridruzi, a i montoya kada bude dosla...
laku noc forumasi
GSM doctor:Draga Jele, daj neku slicicu, na primer tog kafica sa preteranim pogledom...
A plaza Vati, jel mislis na onu kad od divlje mermerne krenes dalje losim putem prema golden beachu?
Jos samo da nadjem stranu i pocinje brisanje ! !

mirarbi:Ne znam ni koliko ce mi naplatiti svaki taj impuls - da li po redovnoj ceni od 30 para ili 21 dinar, koliko se prica da je minut razgovora sa famoznim brojem.
Emma: "ni ja nisam nikada slala slike i ne znam kako se to radi ali evo, sledim tvoja uputstva pa da vidimo rezultat.
![]()
"![]()
Deki: "Ko želi da pogleda moj foto album sa letovanja iz Grčke, neka izvoli:
Sarti, Tasos, Meteori, Sveta Gora i još po nešto...
Lep provod svima na letovanju ove godine."
Zoki: "Verovatno ćeš za dan dva, kad uspostaviš vezu i zakažeš termin biti happy i... nikom ništa."
mirarbi:Dobro si hostovala fotografije, ali ih nisi dobro postavila.
Koristi "direct link to image", gde je vec na pocetku prozorceta ukucano URL ili IMG i onda ti opcija "ubacivanje slika" sa foruma i ne treba. Samo zaplavis sav tekst na sajtu gde si ih hostovala, onda ides na "Copy" i ovde na forumu "Paste".
jele:Emma, posto sam uspela da posaljem fotografije, a laik sam po tom pitanju, probacu ja da ti objasnim laicki. Koliko vidim sve si dobro uradila do momenta kad moras sliku da stavis na forum, tj posaljes. Nemoj ici na opciju brzi odgovor vec na opciju odgovori. Kad ti se taj prozor otvori, videces malu zutu ikonicu ikonicu sa kao nekim planinicama. Ako samo postavis kirsor na nju, kaze ti da je to opcija Umetnite sliku. Kliknes na nju, otvori ti se mali prozorcis sa praznim poljem, kursor u to polje, pritisnes Paste i OK. To je to. Ajd probaj opet, pa ako ne uspes, probacu opet da objasnim.