TASOS - u reči i slici

Ovo je slika restorana u selu Panagia u kom smo jeli odlicnu jagnjetinu i giros (8 i 6 Eura).

panagiafp6.jpg

party teritory:
Pachis plaza je kad krenes od Limenarije ka Limenasu, kod mesta Skala Rahoni... Prodje se samo emsto, i sa leve strane je lepo obelezeno skretanje ulevo, ka moru... stoji tabla "Hotel Pachis Beach". to je kao npr gradska, koja je lepa, ali, ako nastavite glavnim putem jos, dakel ,ne skrenete levo, vec nastavite jso nekih 50 m, ima novo skretanje, dakle prvo posle onog, i tu se stize do manje plaze. Iance, ta plaza je ona sa Windowsa 95, sa desktopa... !!! ona prelepa, sa palmom, ako se neko seca...
ako se ide iz suprotnog pravca, iz Limenasa ka Limenariji, onda se prodje sa leve strane velika Vila Natasa, i posle toga je, u ovom slucaju sa desne strane, skretanej za manju plazu. U slucaju da je prodjes, nakon 50 m je vec pomenuta tabla za gradsku plazu, pa se odna vrati...
lep provod, i obavezno naruci frape u maloj taverni na samoj plazi:)...

hvala ti na odgovoru. a frape narucujem obavezno :)

mirarbi:
Emma, prosetaj do Magic-a i zamoli ih da ti daju promo DVD o Tasosu. Snimali su kamerom svako mesto, svaku plazu i sve hotele iz njihove ponude.

E upravo taj DVD i par foruma o Tasosu su doprineli da previse ocekujem od njega, pa kada sam napokon i otisla tamo, prva moja recenica je bila "Kakva bre Šuma koja pliva, pa Crna Gora ima vise sume nego sto je ima ovde".

Necu da gresim dusu, lepo smo se mi proveli, sve je bilo super i icicemo tamo opet, ali sam zaista zbog previse informacija mnogo vise ocekivala. Sto ce reci klinci, previse sam se naturirala :D

I bojim se da mi se to desava opet, samo za drugu lokaciju :)

sly:
E upravo taj DVD i par foruma o Tasosu su doprineli da previse ocekujem od njega, pa kada sam napokon i otisla tamo, prva moja recenica je bila "Kakva bre Šuma koja pliva, pa Crna Gora ima vise sume nego sto je ima ovde".

Necu da gresim dusu, lepo smo se mi proveli, sve je bilo super i icicemo tamo opet, ali sam zaista zbog previse informacija mnogo vise ocekivala. Sto ce reci klinci, previse sam se naturirala :D

I bojim se da mi se to desava opet, samo za drugu lokaciju :)

A koja lokacija je u pitanju? ;)

U P O M O C
Nikana ili bilo ko drugi upucen!

Rezervisali smo preko Relaxa vilu PAPAIKONOMOU. U agenciji rekose da je od centra Potosa ka Aleksandri b. hotelu 100m, tacnije bas do Aleksandre, od hotela je deli samo zid. U pitanju su `tri lux vile na samoj plazi, klima, svoje dvoriste, sopstvena plaza`. Sve bi bilo OK da mi prijateljica koja je bila ove godine u Potosu ne rece da misli da je to jako ruzan, preruzan deo Potosa, prljav, gradiliste, bucan...
Plaza nam je nebitna, planiramo na kupanje u Pefkari, a i autom smo, ali sama okolina, prilaz, eventualna buka (sa malim detetom smo) jesu te MOLIM ZA POMOC, NIKANU POSEBNO, DOK NIJE KASNO DA PROMENIM SMESTAJ.

p8040144resizeuh5.jpg

Evo ti fotka na kojoj se vidi obala od hotela Alexandra beach do mola u Potosu.

Ovo uokvireno roza bojom ti je plaza Alexandra beach hotela, a pored, kao sto vidis, imas dve male plazice. Jedna od njih, ili uokvirena zelenom ili zutom bojom, je plazica ispred tvoje vile. Pretpostavljam ta uokvirena zelenim.

A ja da caastim! Jutros onako bez nade okrenem 0903151515 kad sa druge strane zice neko rece * dobili ste generalni konzulat Grcke ... bla,bla ja pomislih u al sam batlija, i za neverovati operater se javi posle 2 min. i sve je trajalo 4 min.A ostavljao sam podatke za nas troje.Brzo zaboravih 3 dana okretanja i beskonacno tu,tu,tu,,,,,i da zakazao sam termin za 26.07 ufffffffffffff

GSM doctor:
Jele, koliko dobijes jagnjetine za 8€, i jel bila vruca, ajde opisi malo, mmmmm

Porcije su stvarno fine, mi smo se oboje najeli svaki put. Mislim da sa jagnjetinom dobijes bareni krompir i bareno povrce kao prilog, a sa girosom standardno pomfrit i luk. Uvek je bilo sveze ispeceno, vruce, mekano, prste da polizes, mmm. Mi smo uz to narucivali i tzaziki, tako da posle nismo mogli da disemo...

Back