Discavery je prelepa vila,sve je novo,cisto,i zaista je milina.Mala zamerka je okolina vile(sto naravno nema veze sa gazdama(o njima cu posebno)),jer sa moje terase(ali sam retko bio na njoj jer smo mi koristili tu zajednicku terasu na prvom spratu(tu sam i bio smesten) ja sam gledao ceo dan u jednog curana,i neko krdo ovaca,i jednog napustenog psa(jedno dvoriste je pored vile,koje gazda nije sredjivao od 2 svetskog rata),i jos jednu malu zamerku imam(ali ovo se odnosi na ceo Thasos),da ima dosta muva,komaraca(nije bilo preterano,ali zaista ih ima)!!!Pitao sam zasto?-kazu zbog borovih suma ne smeju da prskaju komarce.Ok,nije strasno,ali ja sam ipak treci dan kupio jedan Raid za komarce!!Pored Vile(bukvalno 20 m) je odlicno snabdeven supermarket(zaista sve ima,i generalno mislim da je i najpovoljniji u celoj Limenarii).Gazde(Janis i Popi),su 2 sjajna bica,svaka im cast.Nije im bilo tesko da se poigraju sa nasom decom,stalno su nasmejani,cak je janis prvi dan stavio jednog gosta hotela u svoj auto,i za pola sata ga 'proveo'kroz celu limenariu,i pokazao mu gde da jede giros,gde da jede kolace,itd... bas sve,sto je nama Boris naravno preneo!!!Janis zna srpski dosta dobro,Popi ne zna,ali ona je 'udarena' na svoj nacin,samo peva,pusta muziku na bazenu,djuska....Cim narucite pice u baru,ili na bazenu(a to nije obavezno da bi koristili bazen i lezaljke),odmah donose neke male case sa 'grickalicama'ako drugo narucite vec i neki meze stize,trecu turu vec ko zna sta.....Zaista imaju smisla za kontakt sa ljudima!!!!!Posudje imate,ali 3 stvari vam definitivno trebaju:lonce za kafu(ima ali neko malo,samo jednu mozete da skuvate-a nas je bilo 6 odraslih zajedno),veci kuhinjski noz(ima ali ponesite i veci),i eventualno jednu malu dasku za seckanje(cenim da dosta nasih gradjana nosi od kuce (kao sto sam i ja),'tradicionalne nase proizvode'(sunku,slaninu,kulen itd),pa vam je zaista nezgodno to seci na stolu ili sudoperi!!!!Zasad toliko o Discavery,sutra o Limenarii ako nekog zanima,ali na skali od 0-10 ova Vila zaista zasluzuje 10!!!!!