TASOS - u reči i slici

Limenas

23iq4.gif
[/URL][/IMG]

Potos, ulica pored plaze

15azd6.gif
[/URL][/IMG]

Limenarija

img0875cj2.gif
[/URL][/IMG]

Giordana Bgd:
Nikana da li nesto znas o hotelima Atrium i Sirenas u Potosu ? Ima ih u ponudi Magica pa me zanima tvoje misljenje obzirom da si vrlo objektivna a i na licu mesta :) :)

Giordana hvala zbog poverenja. Zao mi je sto trenutno ipak nisam "na licu mesta" pa da ti dam informacije iz prve ruke. Ne znam puno o hotelima. Za Atrium sam cula da je blizu plaze San Antonio. Ako je zaista tako onda je to dobra lokacija. Plaza San Antonio je super, narocito ako ste s decom. Pescana je celom duzinom. Veoma je plitko. Voda nije lepa kao na Alikiju, nema takvu boju, ali je cista. Na plazi su suncobrani od trske i lezaljke koje ne moras da platis ako kupis sladoled ili narucis nesto.
Sto se samih hotela tice znacu sigurno nesto vise za desetak dana. Ako ti to nije kasno, pisacu ti.

D a n i e l:
Pozdrav svim na forumu.
Evo jos jednog potencijalnog putnika za Tasos.
Posto je vecina smestaja za august rasprodata ineteresuje me sta znace o smestaju u vili Despina i Stefanos. Radi se o Limenariji.
U ove dve vile uz Elenu i Vanu ima jos mesta u augustu pa posto nisam procitao ovde nikakve informacije o njima interesuje me kakve info imate o njima?

Mislim da je Biljana Gledja, pre nekoliko nedelja, pomenula da je bila u Despini i da joj se ne svidja. Nadam se da ce se javiti i napisati vise.

@ austin
Hvala, iskreno se nadam da si u pravu!

@ Nikana

Necu da ti zahvaljujem, da ti se nudim da dodjem na veceru i sl., vec kad budem tamo skoknucu do Limenarije, pa cu da pitam za Anu iz Srbije, a verujem da ce znati kuda da me posalju. PA DA CASTIM!!

Giordana Bgd:
Nikana da li nesto znas o hotelima Atrium i Sirenas u Potosu ? Ima ih u ponudi Magica pa me zanima tvoje misljenje obzirom da si vrlo objektivna a i na licu mesta :) :)
Giordana,odustala si od Skiathosa?Sto se tice Magica,mislim da mozes verovati njihovim opisima,dva puta smo letovali sa njima,a prosle godine moj brat i njegovi prijatelji,moje kolege....niko nije bio lose obavesten o smestju,vrline i mane su bile uvek predocene.

Vesna Ks:
Giordana,odustala si od Skiathosa?Sto se tice Magica,mislim da mozes verovati njihovim opisima,dva puta smo letovali sa njima,a prosle godine moj brat i njegovi prijatelji,moje kolege....niko nije bio lose obavesten o smestju,vrline i mane su bile uvek predocene.

Nisam Vesna odustala, sad su u igri pored Skiatosa i Krit i TAsos. Izracunala sam da mi je na Skiatos bolje ici u hotel avionom nego da se cimam kolima do dole a dodje me kad sracunam otprilike pa isto veruj mi gorivo + trajekt= skoro dve avio karte.
Ista stvar je i za Krit nego je Krit prilicno veliki pa ne daje bas mogucnost izbora ako se zarobis na jednom mestu. A Krit je mnogo veeeliki da se s bebcem skitamo okolo.
Sto se TAsosa tice mi smo vec bili pre par godina i odmorili se ko nikad do sad - motor i ukrug. Tasos zaista jeste za porodicno letovanje. No ja sam jedan radoznali a pri tom i neodlucni BIK pa sta ce na kraju biti videcemo. ;) :-D

...Evo, prolazi vec sedmi minut kako ne znam odakle da pocnem, sta da vam kazem...

Citam ovu temu vec mesec i nesto dana, a nikako nista da naskrabam... Sramota.

Elem, ne znam da li prvo da vas hvalim, da kazem kako ste svi diiivni, kako ste mi puno pomogli da se odlucim da letujem na Tasosu, ili da vam kazem da mi ova tema dodje kao terapija... Iznerviram se oko ispita, poludim i onda dodjem ovde i procitam sta je napisala nikana1 i Vesna Ks i mirarbi i svi vi ostali i... sto bi se reklo pustim mozak na ispasu:) i jedva cekam da dodjem dole u Potos sa svojim dragim i da svojski uzivamo...

Nama je zaista svejedno kakav ce nam smestaj biti, samo da se odmorimo i uzivamo i zato smo se izmedju ostalog odlucili za Tasos. I tako ce dva prasos na Tasos:) sredinom jula. Idemo preko agencije Belvi u vilu Anastasia, nadam se da nismo pogresili, ali verujem da sjaj onakvog dragulj od ostrva nista ne moze da pokvari...

Veeeliki pozdrav i puno poljubaca od mene...

Jaoo Wacca-pun pogodak!!!Tasos je za sve uzraste-ali pre svega za zaljubljeni par(to mi je bio prvi i najsnazniji utisak kada sam 2002 stupila na ovo ostrvo)!
Dakle nisam ja jedina koja se navukla na ovaj forum kao terapiju...pokazacu mojima jer mi prete da ce me poslati na lecenje.... :p

Cao svima, dugo se nisam javljala ali vas redovno citam i brojim dane do pocetka jula. Danas sam pokusala da zakazem termin u ambasadi ... bezuspesno. Nisu jos poceli da zakazuju termine za jun mesec, a mi ne mozemo pre zbog registracije i zelenog kartona. Ako neko sazna kad pocne zakazivanje za jun neka javi posto su rekli da se interesujem svakodnevno a minut razgovora 21,50 ha, ha, ha a operateri stalno zauzeti pa cekassssss. Inace jedna primedba, pa vi samo o jugu ostrva a ja idem u Limenas pa me zanima kojih dobrih plaza ima u blizoj okolini, sem one fantasticne doktorove.

mama i tata:
Inace jedna primedba, pa vi samo o jugu ostrva a ja idem u Limenas pa me zanima kojih dobrih plaza ima u blizoj okolini, sem one fantasticne doktorove.

Slažem se. Vidim da velika većina forumaša preferira jug a retko ko se odlučuje za sever.
Pošto ja uvek volim da izmišljam toplu vodu i da kao "mislim svojom glavom" zanemarih brojne savete za jug i odlučih se za sever - Limenas. Krstareći po net-u prikupio sam brdo fotografija celog ostrva (čini mi se kao da sam već bio tamo) i nekako mi Limenas jedini ima dovoljno šarma da poželim da u njemu letujem. Potos i Limenarija su me u najmanju ruku ostavili ravnodušnim.

Takođe, čini mi se da je gradska plaža u Limenasu u prednosti nad gradskom plažom u Limenariji (za dane kada me mrzi da zujim po ostrvu a i ne znam da li će mi mladunica biti baš u fazonu da se cima kolima po ostrvu). Uz to, u blizini Limenasa postoji par dobrih plaža koje su čini mi se nepravedno zapostavljene. Pre svega mislim na Pahis ili Pachis (kako se već piše) - desetak km od Limenasa. Zatim već poznati Makrijamos a čini mi se i da plaža u Scala Rahoniju uopšte nije loša. Mene su te plaže privukle jer ipak po slikama sudeći imaju više prirodnog hlada nego izvikane plaže na drugim delovima ostrva od kojih mnoge hlada nemaju ni u tragovima.
Takođe i panorama mi je na severo-istoku nekako privlačinija - mnogo je više šume za razliku od brda iza Potosa i Limenarije koja su stradala od požara pa deluju nekako jadnjikavo onako ogoljena.

Sve su ovo samo moji utisci na osnovu fotografija, a da li sam bio u pravu otkriću tek sredinom jula kada kročim na tu "šumu koja pliva" (nadam se da mi se toliko planirano i željeno putovanje neće nečim izjaloviti)

D a n i e l:
Pozdrav svim na forumu.
Evo jos jednog potencijalnog putnika za Tasos.
Posto je vecina smestaja za august rasprodata ineteresuje me sta znace o smestaju u vili Despina i Stefanos. Radi se o Limenariji.
U ove dve vile uz Elenu i Vanu ima jos mesta u augustu pa posto nisam procitao ovde nikakve informacije o njima interesuje me kakve info imate o njima?
Prosle godine sam billa u Despini i po mom misljenju jedna od losijih vila.Terase su ocajno male,znaci neupotrebljive,u kupatilo jedva mozes da udjes.Vila jeste u centru,nije blizu mora,a pogled iz soba je na okolne kuce i na neko zapusteno dvoriste.Ja licno ne bih preporucila Despinu,ako postoji neka druga mogucnost.

Cof, mislila sam da sam jedna od retkih zaludjenica koja radi isto sto i ti. Nemas pojma kako mi je drago sto se pojavio jos neko da mi olaksa muke :p . Za ovu godinu jos nisam stigla da obavim taj posao, tako da mi je ovo tvoje doslo ko kec na desetku!
Jos jednom BRAVO :lol: !!!!

Back